Exilis

Effectieve huidverstrakking als gevolg van veroudering of bij overtollig vet

De Exilis Ultra 360™ is een geavanceerde methode om de slapper wordende huid effectief aan te pakken. Bij huidveroudering en overtollig vet kan de Exilis ingezet worden. Met een strakkere huid en strakkere contouren als zichtbaar resultaat.
Button: Boek jouw behandeling

Wat is Exilis Ultra 360™?

De Exilis Ultra 360™ is een machine die via warmte oud bindweefsel verstoort, vetcellen beschadigt en de collageenaanmaak stimuleert. Dit dringt tot diep in de huid door waardoor de huidverjonging van binnenuit begint. Het is geschikt voor vrijwel het gehele lichaam; van kruin tot knie zogezegd. En de behandeling voelt als een hotstone-massage, aangenaam warm dus! Deze machine is uitgebreid getest in meerdere klinische studies en daarna zowel CE- als FDA-gecertificeerd. De behandeling wordt uitgevoerd door medewerkers die hierin zijn gespecialiseerd.

Toepassingen

Huidverstrakking met de Exilis-behandeling kan op verschillende zones worden toegepast zoals:
• Gezicht
• Onderkin en hals
• Decolleté en bh-lijn
• Armen en handen
• Buik
• Intieme zone
• Billen
• Dijen
• Knieën

Huidverstrakking met Exilis

Doordat de collageenproductie vanaf het 20e jaar afneemt, wordt elke huid minder stevig. Rimpels en minder strakke contouren zijn dan het automatische gevolg. De Exilis Ultra 360™ maakt effectieve huidverstrakking pijnloos en gemakkelijk mogelijk. In korte behandelingen waarna je gewoon weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden!

Zo werkt de Exilis Ultra 360™

De Exilis Ultra 360™ is een machine met verschillende behandelkoppen. Elk is bedoeld voor een ander deel van het lichaam waardoor elke zone effectief en veilig behandeld kan worden. Per behandelkop is er gecontroleerde verwarming en koeling. Hierdoor is de behandeling veilig en effectief. De behandelkoppen zijn gemiddeld 40 C tot 42C en worden in ronddraaiende bewegingen over een deel van het lichaam bewogen. Zo wordt warmte in de huid gebracht. Die warmte, 360 volumetrische verhitting om exact te zijn, zorgt ervoor dat oud bindweefsel verstoord raakt. En het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Dit effect dringt door tot de diepere huidlagen waardoor de huidverjonging van binnenuit plaatsvindt.

Voordelen van een Exilis-behandeling

• Geen operatie of verdoving nodig
• Snel zichtbaar resultaat
• Geen hersteltijd of vervelende irritaties
• Korte behandelingen
• Veilig met CE- en FDA-certificaten en ervaren specialisten

De behandeling

De behandeling duurt niet lang, afhankelijk van het te behandelen gebied duurt 4 tot 30 minuten. Voor het beste resultaat in huidverstrakking raden we meestal 5 behandelingen aan. Tussen elke behandeling zitten 5 tot 10 dagen; in één maand ben je dus al klaar! De behandeling zelf is niet belastend en kan gewoon tussen al jouw andere afspraken worden ingepland. Bijvoorbeeld tijdens jouw lunchpauze of voordat je met vrienden gaat shoppen! Er is geen hersteltijd, dus na een bezoek aan Next Cosmetic Clinics ga jij gewoon weer door!

Huidverstrakking of preventief tegen huidveroudering

Deze behandeling in huidverstrakking kan bij iedereen vanaf 18 jaar en ouder uitgevoerd worden. Natuurlijk heb je op je 18e nog niet te maken met een verslapte huid. Maar je kunt op jonge leeftijd al wel preventief actie nemen om huidveroudering te vertragen. De Exilis Ultra 360™ is voor beide geschikt: als huidverstrakking bij een slappere huid, en preventief om huidveroudering nog even uit te stellen.

Resultaat van huidverstrakking met Exilis Ultra 360™

Een behandeling met de Exilis Ultra 360™ zorgt voor minder rimpels, een stevigere huid en minder overtollig vet. Wat het resultaat bij jou is, is onder meer afhankelijk van de zone die behandeld wordt. Het resultaat is soms al na de eerste behandeling te zien maar meestal is het pas goed zichtbaar na de laatste behandeling. In het algemeen zijn 4 behandelingen nodig waarna de 5e behandeling als een ‘onderhoudsbehandeling’ wordt ingezet. Deze 5e behandeling geeft de huid een boost voor een verlenging van het effect.

5e Exilis-behandeling in huidverstrakking gratis

Een behandeling met de Exilis Ultra 360™ zorgt ervoor dat het collageen weer wordt aangemaakt. Maar doordat het natuurlijke proces van huidveroudering gewoon doorgaat, neemt dat effect na enige tijd weer af. Om het bereikte resultaat langer te behouden, bieden we altijd de 5e Exilis-behandeling gratis aan. Daarmee boost je de huidverjonging en blijft de collageenaanmaak langer gestimuleerd!

Wat kost een Exilis-behandeling?

De kosten van een Exilis-behandeling in huidverstrakking zijn onder meer afhankelijk van de zone die aangepakt moet worden. De arts zal je daar meer over vertellen. Wel geven we de 5e Exilis-behandeling gratis zodat het effect langer zichtbaar zal zijn. Meer over de kosten van onze behandelingen vind je op de pagina Tarieven.

Boost je huid en energie!

Een vitamine-infuus is een ideale manier om je beter te voelen en er beter uit te zien. Het boost je lichaam, dat zie je en voel je! Heb je tijdelijk wat minder energie? Voel je je futloos of kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? In onze kliniek hebben we verschillende vitamine-infusen waarmee we jou precies de boost kunnen geven die jij nodig hebt.

Extra’s met vitamines

Dat vitamines gezond voor je zijn, weet je natuurlijk allang. Dagelijks gezond eten is dan ook belangrijk, maar soms lukt dat niet elke dag. En je lichaam kan sowieso nooit alle vitamines en mineralen uit je voeding halen. Heb je het dan ook nog eens heel erg druk, is er veel stress of ben je even ziek geweest? Dan merk je dat je wel wat extra’s kunt gebruiken. Vitamines geven je die extra’s, en doordat een vitamine-infuus 100% opneembaar is, profiteer je hier wel maximaal van.

Extra energie, meer weerstand of hydratatie

Bij Next Cosmetic Clinics hebben we meerdere soorten vitamine-infusen. Elk heeft een net andere samenstelling en daardoor ook een ander effect. Kun je extra energie gebruiken? Heeft je lichaam meer weerstand nodig? Of een extra shot hydratatie? Dan hebben wij het juiste vitamineshot voor jou! Verschillende vitame-infusen helpen ook de huidveroudering te vertragen, werken tegen vermoeidheid of stimuleren de collageenvorming. Vraag ons dus gerust welk vitamine-infuus geschikt is voor jouw wens. Wij adviseren je graag.

Soorten vitamine-infusen

Van vitamine C en B12 tot magnesium en zink, wij hebben een breed aanbod aan verschillende soorten vitamine-infusen. Maar ook Immunity boosters, Mineral mixes en een Glow Up vitamineshot… Vertel ons waar je behoefte aan hebt en we bespreken samen welk vitamine-infuus het meest geschikt is.

Zo werkt een vitamine-infuus

Een vitamine-infuus wordt net als een injectable toegediend. Doordat het direct in je lichaam komt, wordt het ook 100% opgenomen. Dat is veel effectiever dan de vitamines en mineralen die je lichaam normaal kan opnemen uit voeding. Zo geef je jouw lichaam een enorme boost en ondersteun je het op de momenten dat je wat extra hulp nodig hebt. Zo’n vitamineshot wordt helemaal afgestemd op de behoefte van jouw lichaam en is daardoor maximaal effectief.

Zo gaat een vitamine-behandeling

Voor een vitamine-behandeling bij Next Cosmetic Clinics staan onze artsen voor je klaar. Boek jouw consult en je bespreekt met de arts jouw wensen en situatie. Op basis daarvan wordt het passende vitamine-infuus geadviseerd. De behandeling zelf duurt zo’n 15 minuten tot een uur, afhankelijk van welk vitamine-infuus gegeven wordt.

Resultaten met vitamines

Hoe snel het eerste resultaat zichtbaar is, varieert per persoon. Het hangt er immers onder andere vanaf in welke conditie je huid of lichaam is voordat je hieraan begint. Heb je bijvoorbeeld een sterk tekort aan magnesium, dan zal het langer duren voordat het op het gewenste peil is. Om die reden adviseren we ook om meerdere sessies te boeken. Zo bereik je steeds meer resultaat en voel je je steeds beter.

Gezonde leefstijl

Hoe effectief de vitamine-infusen ook zijn, ze zijn nooit een vervanging van een gezonde leefstijl. Gevarieerd en evenwichtig eten, voldoende bewegen en voldoende ontspanning en rust zijn essentieel voor iedereen. De vitamine-infusen bij Next Cosmetic Clinics zijn een aanvulling op een gezonde leefstijl en dienen als extra boost als je lichaam wat extra ondersteuning kan gebruiken.

Wat kost een vitamine-infuus?

Alle behandelingen bij Next Cosmetic Clinics zijn maatwerk. Welk vitamine-infuus en hoeveel sessies jij nodig hebt, adviseren we je graag persoonlijk. Op basis daarvan kunnen we je ook vertellen wat een vitamine-infuus jou zal kosten. Wil je vast een indicatie van de kosten? Bekijk dan ons overzicht van prijzen.

Kies ook voor meer energie en een stralende look en
boek jouw vitamine-infuus nu bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam.