Lipfillers in Rotterdam

Lippen opvullen bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam

Met volle lippen krijgt je gezicht een heel andere uitstraling. Heb jij geen volle lippen van jezelf? Of worden je lipper steeds wat dunner nu je ouder wordt? Laat dan je lippen opvullen. Met lipfillers heeft jouw mond heel snel de gewenste vorm. De cosmetische artsen bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam maken dat voor je mogelijk, met fillers vullen ze je lippen op tot een natuurlijke vorm die past bij jouw gezicht.
Button: Maak nu een afspraak

Zo werken lipfillers

Lipfillers zijn fillers waarmee je de vorm en, of het volume van je lippen laat aanpassen. De fillers worden rondom of in je lip geplaatst waardoor ze opgevuld worden. Door dit zorgvuldig te doen, krijgen jouw lippen de gewenste vorm. Onze BIG-geregistreerde artsen streven altijd een natuurlijk resultaat na zodat je kunt rekenen op mooi gevormde lippen. Na een behandeling waarin je lippen zijn opgevuld, kunnen ze eerst nog wat gezwollen zijn. Dit verdwijnt vanzelf. Na een paar is het uiteindelijke resultaat bereikt. Dit eindresultaat houdt meestal een jaar aan.

Neus-lippenplooi of lipflip

Andere cosmetische behandelingen rondom de mond die we ook in onze Rotterdamse kliniek uitvoeren, zijn onder meer de neus-lippenplooi en de lipflip. De neus-lippenplooi wordt ook met een filler uitgevoerd; de buitenste lijn van de neus naar de lippen wordt door deze fillerbehandeling opgevuld. Hierdoor zie je er jonger en vitaler uit. De lipflip is een Botox-behandeling. In de lippenrand wordt dan wat Botox gespoten waardoor de spieren daar ontspannen en de lip omhoog krult. Je lippen lijken dan voller.

Lippen laten opvullen, zo werkt dat

Om je lippen te laten opvullen kun je altijd bij ons terecht. Een assistente heet je welkom in onze luxueuze cosmetische kliniek in Rotterdam. Eerst wordt dan de ‘voor-foto’ gemaakt en als je dat prettig vindt, brengt ze ook een ook een verdovende crème aan. Daarna ontmoet je de behandelend arts. Hij beoordeelt hoe de lippen het beste opgevuld kunnen worden en met hoeveel filler dat moet gebeuren. Daarna volgt de fillerbehandeling. Die wordt uitgevoerd met zeer fijne naaldjes. Deze behandeling duurt een kwartier tot maximaal een half uur. Na afloop geeft de arts je nog wat adviezen, zoals wat je in de dagen erna wel of juist niet moet doen.

Bijwerkingen door lipfillers?

Laat je lipfillers zetten? Dan kan dat rondom je mond en aan je lippen voor kortstondige bijwerkingen zorgen. Zoals een lichte zwelling bij je lippen. Dit trekt binnen enkele dagen weer weg. Omdat we in onze kliniek je ook controleren met een echoapparaat voordat we je lippen opvullen, komen blauwe plekken bijna nooit voor. Een heel enkele keer kan een allergische reactie plaatsvinden. Dat is dan meestal jeuk of wat rode uitslag. Gebeurt dat bij jou? Of heb je vragen over de mogelijke bijwerkingen? Neem dan contact met ons op.

Lippen opvullen met fillers, door cosmetische artsen in Rotterdam

De cosmetische artsen die bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam jouw lippen opvullen, zijn BIG-geregistreerd. Je weet dus zeker dat je in goede handen bent! Ook kun je rekenen op ons eerlijke advies. Onze artsen beoordelen jouw verzoek en jouw gezicht met al hun ervaring en zullen je eerlijk adviseren hoeveel filler gebruikt kan worden om een mooi en natuurlijk resultaat te bereiken. Wil jij ook mooi gevormde lippen die bij jou passen? Dan ga je voor een fillerbehandeling naar de cosmetische kliniek in Rotterdam.