Laat je spieren ontspannen

Behandelingen met Botox®

Wat is BOTOX®?

Botox, of eigenlijk Botulinetoxine, is een natuurlijk maar sterk verdund eiwit dat spieren laat ontspannen. Doordat het in de spiervezels wordt geïnjecteerd, ontspannen de behandelde spieren en verdwijnen of verminderen lijntjes en rimpels. Ook blokkeert Botox bij bepaalde toepassingen de zenuwen zodat overmatige zweetproductie en transpiratie tijdelijk gestopt kan worden. De werking van Botox is meestal na twee weken goed zichtbaar. Het effect is tijdelijk, vaak zo’n drie tot zes maanden afhankelijk van de toepassing. Deze behandeling kan herhaald worden.

Zo gaat een behandeling met BOTOX®

Voor een Botoxbehandeling bij Next Cosmetic Clinics staat een ervaren en BIG-geregistreerd cosmetisch arts voor je klaar. Op de dag van de afspraak ben je een kwartier eerder aanwezig. De assistente ontvangt je en maakt de ‘voor-foto’. Ook kan dan een verdovende crème aangebracht worden. De arts doet vervolgens de intake en beoordeelt jouw situatie. Dit gebeurt onder andere met een echoapparaat om zo nauwkeurig te bepalen welke zones met Botox behandeld kunnen en moeten worden. Is een andere of aanvullende behandeling beter of noodzakelijk, dan vertelt hij je dat ook. Vervolgens brengt de arts de Botox aan. Dit gebeurt met fijne naaldjes, de meesten vinden dit niet pijnlijk. Een behandeling duurt zo’n 15 tot 30 minuten. Daarna krijg je van de arts nog adviezen mee over wat je de dagen erna wel of juist niet moet doen voor een optimaal resultaat.

Kies voor de next you!

Bijwerkingen van Botox?

Botox is een bewezen geneesmiddel dat al tientallen jaren gebruikt wordt. Er zijn geen negatieve bijwerkingen op de lange termijn van bekend. Tijdens de behandeling kan een zeer kleine bloeding ontstaan, niet groter dan een speldenprik. Na de behandeling kan de huid lokaal wat rood of gezwollen zijn. Blauwe plekken zijn ook mogelijk. Dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.  In heel uitzonderlijke gevallen kan een aangrenzende spier door de behandeling beïnvloed worden maar dat effect verdwijnt meestal weer in de weken erna.

Wat kost een Botoxbehandeling?

Botox wordt berekend per zone. De kosten per behandeling zijn dus niet vooraf te zeggen omdat dit afhankelijk is van het gebied dat behandeld wordt. In elk geval streven we een natuurlijk resultaat na en houden we altijd rekening met de natuurlijke contouren van jouw gezicht of lichaam. De artsen van Next Cosmetic Clinics geven je daarom altijd een eerlijk advies zodat je kunt rekenen op het mooiste resultaat!

Populaire botoxbehandelingen

next-cosmetic-clinics-populaire-botox-behandelinen-ogen