Behandelingen aan gezicht, huid en lichaam

In onze cosmetische kliniek voor injectables kun je terecht voor behandeling aan verschillende zones. Stoor jij je aan de vorm van je neus? Hoor je dat je er vermoeid uitziet, boos kijkt of vind je dat je er ouder uitziet dan jij je voelt? Dan zijn onze artsen er voor jou. Boek een gratis consult en ze adviseren je met welke behandeling jij er weer uit zal zien zoals je dat wenst; jonger, stralender, vitaler. Meet your next you, bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam!

Kin & Kaak

Met strakkere contouren lijkt je gezicht snel jonger en vitaler. Ontdek onze Botox- en fillerbehandelingen voor de zone Kin & Kaak.

Ogen & Voorhoofd

Neem afscheid van donkere wallen, kraaienpootjes of fronsrimpels. Met de juiste injectables voor de zone Ogen & Voorhoofd krijg jij je frisse blik weer terug.

Wangen & Jukbeenderen

Wil jij ook zo’n mooie V-shape in je gezicht? Dat kan met Botox of fillers voor de zone Wangen & Jukbeenderen. Kies ook voor een jonger gezicht!

Lippen

Een mooie volle mond zonder rimpels daaromheen, dat is het toonbeeld van de jeugd. Met injectables voor de zone rondom je lippen.

Huid

Fillers zijn ook geschikt als huidverbetering, zoals een liquid facelift. Ontdek de behandelingen voor een jongere huid of een V-shape gezicht in onze kliniek.

Lichaam

Laat je billen liften met injectables of behandel hyperhidrosis, overmatig transpireren, met Botox. Ook daarvoor ga je naar Next Cosmetic Clinics.

Injectables voor elke zone

Weet je nog niet welke injectable de juiste is voor de zone die jij wilt laten behandelen? Geen probleem, daar zijn onze artsen voor. Zij adviseren je wat je het beste kunt laten doen om het gewenste resultaat te krijgen. In onze kliniek werken we met fillers, Botox, Profilho® en vitamine-injecties van gerenommeerde, veilige merken.