Behandelingen met Botox of fillers rond en boven de ogen

Kraaienpootjes, fronsrimpels, wallen of donkere kringen onder je ogen en lage wenkbrauwen… het zorgt ervoor dat je er ouder uitziet, vermoeid of zelfs boos. Kies je voor een behandeling met Botox of fillers rond of boven je ogen, dan krijg je jouw frisse blik en jongere uitstraling weer terug. Deze behandelingen staan hieronder en kunnen meestal snel gedaan worden, gewoon tussen jouw dagelijkse werkzaamheden door. Wil je ook een andere zone in je gezicht of op je lichaam laten behandelen? Kijk dan hier wat nog meer mogelijk is met Botox of fillers.

Traangoot filler

Wallen onder de ogen of donkere kringen, sommigen hebben het al van jongs af aan en bij anderen komt het door volumeverlies in het gezicht als ze ouder worden. Het bot schijnt door de huid heen en je krijgt dan een ‘traangoot’; een geul van de binnenste ooghoek naar de wang toe. De schaduw hiervan ziet eruit als wallen of donkere kringen. Met een traangoot filler vullen we dat volumeverlies op. Hiervoor gebruiken we hyaluronzuur, een middel dat al van nature in je huid zit. Met deze filler is het effect heel natuurlijk.

Wenkbrauwlift

Heb je lage of hangende wenkbrauwen? Dan kan jouw blik vermoeid ogen, of zelfs wat boos lijken. Met Botox kun je een wenkbrauwlift krijgen. Het spiertje dat je wenkbrauwen naar beneden trok, verslapt dan waardoor je wenkbrauwen wat gelift worden. Je blik wordt frisser en je oogt fitter. Het resultaat is heel natuurlijk en de behandeling is zo snel gedaan dat je het bijna ‘even tussendoor’ kunt laten doen! Het effect zie je na een paar dagen, maar dan houdt het meestal wel een paar maanden aan.

Kraaienpootjes Botox

Kraaienpootjes ofwel lachrimpels, zijn charmant en natuurlijk. Maar als ze ook al zichtbaar zijn als je wakker wordt, niet lacht of zelfs diepe lijnen worden naar de wangen toe, dan worden ze ineens storend. Heb jij beginnende kraaienpootjes naast je ogen en vind je dat vervelend? Dan kunnen we dat met Botox meestal wel goed verhelpen. Een kleine hoeveelheid Botox verslapt de spieren die deze kraaienpootjes veroorzaken. Het resultaat is natuurlijk en houdt enkele maanden aan. Ook deze Botoxbehandeling is een kleine ingreep die tussen de andere activiteiten door gedaan kan worden.

Fronsrimpel

Een frons tussen je wenkbrauwen geeft je een wat norse, boze uitstraling. Terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn! Zo’n fronsrimpel ontstaat onder meer door veel turen en computerwerk. Wij verzachten jouw uitstraling door de fronsrimpel aan te pakken met Botox. Je krijgt een frisser en vriendelijkere uitstraling en vaak lift het je wenkbrauwen ook nog een beetje. Wil je meer wenkbrauwlift, dan kun je natuurlijk ook gelijktijdig voor die behandeling kiezen. Een fronsrimpel behandelen met Botox is een snelle behandeling en na een week of twee zie je het optimale resultaat. Dit houdt meestal een paar maanden aan.

Voorhoofd

Een behandeling met Botox in het voorhoofd laat je er snel jonger uitzien. De voorhoofdsrimpels vallen snel in het oog en laten je er ongewild ouder uitzien. Met Botox krijg je weer jouw jeugdige uitstraling terug. Zeker als je het combineert met andere behandelingen zoals de wenkbrauwlift of de fronsrimpel. De behandelend arts kan je daar tijdens de afspraak meer over vertellen en direct de gewenste Botoxbehandelingen uitvoeren. Deze arts kijkt overigens altijd goed naar jouw gezicht en zorgt voor een resultaat dat natuurlijk is. Na enkele dagen is het resultaat goed zichtbaar en dit houdt een paar maanden aan.

  • Luxe & Comfort
  • Innovatief & Deskundig
  • Esthetisch & Cosmetisch
  • Geregistreerd & Ervaren

Behandeling met Botox of fillers

Het gebied boven en rond de ogen behandelen we met Botox of fillers. Beide zorgen voor een natuurlijk resultaat dat doorgaans na een paar dagen al zichtbaar is. Het effect is in deze gebieden meestal zo’n 3 tot 4 maanden zichtbaar. Mocht een extra behandeling nodig zijn, dan stelt de arts dat tijdig voor. In het algemeen geldt dat je na de behandeling niet meteen moet gaan liggen of dezelfde dag nog gaan sporten. Bij een behandeling aan de traangoot raden we je af om in de week erna te gaan zonnen of naar een schoonheidssalon te gaan. Na de behandeling geeft de arts je nog persoonlijk instructies en advies. En heb je nu al vragen? Stel ze aan ons of kijk eerst bij de veelgestelde vragen op onze site.

Boek nu jouw behandeling rondom jouw ogen bij Next Cosmetics

Wil jij ook een minder rimpels rond jouw ogen of op je voorhoofd,
geen wallen meer of heb je genoeg van jouw norse uitdrukking?
Boek dan online een behandeling bij Next Cosmetics. Ons team staat voor je klaar.