Profilho®

Innovatieve huidverjonging

Profilho® is een effectieve en innovatieve behandeling die huidverjonging stimuleert. Met injectables wordt de huid van binnenuit maximaal gehydrateerd zodat je huid weer straalt. Wil je ook een effectieve behandeling in anti-aging voor je gezicht? Dan staan de specialisten van Next Cosmetic Clinics voor je klaar.

Wat is Profilho®?

Profilho® is een injectable op basis van zuiver hyaluronzuur die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Doordat het direct in de cellen wordt geïnjecteerd, hydrateert het van binnenuit. Dit herstelt en stimuleert de huid waardoor het resultaat heel natuurlijk oogt. De huid wordt steviger, gladder en stralender. En ook al is Profilho® een injectable zoals fillers, de werking en het zichtbare resultaat is toch heel anders. Zo wordt bij fillers de huid wat opgevuld waardoor er volume aan het gezicht wordt toegevoegd. Dat is niet het geval met Profilho®, dat verstevigt en herstelt je huid van binnenuit. En doordat het geen toevoegingen bevat, verspreidt het hyaluronzuur zich goed door de huid waardoor die maximaal kan hydrateren met een heel natuurlijk resultaat tot gevolg.

Gezichtsbehandeling

Deze gezichtsbehandeling is voor iedereen die huidveroudering wil tegengaan en die huidverslapping wil voorkomen. Met Profilho® wordt de huid van binnenuit gehydrateerd en de collageen- en elastine-aanmaak gestimuleerd. Dit zorgt voor een stralende, levendige huid die je er jonger en vitaler uit laat zien zonder dat je gezicht voller lijkt.

Kies voor de next you!

Zo gaat een behandeling met Profilho®

Een behandeling met Profilho® bij Next Cosmetic Clinics wordt uitgevoerd door een van onze ervaren, BIG-geregistreerde artsen. Je maakt eerst een afspraak voor een behandeling met Profilho® of, als je dat nog niet zeker weet, voor huidverjonging. Tijdens de afspraak heb je een consult met de arts die jou dan adviseert welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid en jouw wensen. Wordt het een Profilho®-behandeling, dan maken we vooraf een 3D foto. Ook kan een verdovende crème aangebracht worden. Vervolgens wordt met de AccuVein® nauwkeurig bekeken waar Profilho® toegediend kan worden. De behandeling duurt ongeveer een kwartier.

Na de gezichtsbehandeling

Na een gezichtsbehandeling met Profilho® is het belangrijk dat je je huid tijd en rust geeft, het hyaluronzuur kan dan optimaal z’n werk doen. We adviseren je daarom om op de dag zelf niet te gaan sporten, geen alcohol te drinken en niet te roken. In de twee weken na de behandeling is het beter om direct zonlicht zoveel mogelijk te vermijden, geen schoonheidsbehandeling aan je gezicht te ondergaan en niet de sauna of spa te bezoeken in die periode.

Resultaten met Profilho®

De eerste resultaten worden na een paar weken zichtbaar. Je huid zal duidelijk gladder en soepeler zijn. Na acht weken is het resultaat bereikt, dit blijft tot ongeveer een jaar zichtbaar. Voor een optimaal resultaat adviseren wij twee tot drie behandelingen, de arts zal je vertellen wat de beste aanpak is voor jouw huid.

Wat kost een Profilho®-behandeling?

Elke behandeling bij Next Cosmetic Clinics is maatwerk. Wat een behandeling met Profilho® zal kosten, vertelt de arts je na het consult. Een indicatie vind je in het overzicht van onze prijzen.

Kies voor de uitstraling die bij jou past
en boek nu een behandeling bij Next Cosmetic Clinics.