Van neuscorrecties tot billen liften

Van een neustip-lift tot een bil-lift… bij Next Cosmetics Clinics is het mogelijk via een behandeling met Botox of fillers. Ook overmatig transpireren of een neuscorrectie kan door onze deskundige cosmetische artsen behandeld worden.

Neuscorrectie

Een neuscorrectie klinkt misschien als een heftige ingreep, maar het kan zonder enige operatie uitgevoerd worden. Met Botox! Daarmee is het mogelijk om de vorm van de neus subtiel te veranderen of te corrigeren. Wil je een neus die smaller lijkt? Neusvleugels die minder bewegen waardoor je minder grote neusgaten hebt? Of een kromming in de neusbrug laten corrigeren? Bespreek jouw wensen voor de neuscorrectie met een van onze cosmetische artsen en ze laten je graag de mogelijkheden zien. De ingreep kan met één Botoxbehandeling gedaan worden en zal na zo’n twee weken zichtbaar zijn. Het resultaat blijft doorgaans zo’n drie tot vijf maanden.

Neuspunt liften

Een hangende neuspunt geeft je sneller een wat oudere of zelfs norse uitstraling. Liften we de neuspunt, dan wordt die weer mooi naar boven getrokken. De verandering is subtiel maar het effect is heel bepalend voor de uitstraling van je gezicht. Wij liften neuspunten met fillers of Botox, afhankelijk van het gewenste effect en jouw situatie. Het resultaat is na een paar weken zichtbaar en duurt een paar maanden tot maximaal een jaar. De arts zal je persoonlijk adviseren welke behandelmethode het beste past bij jouw gezicht en de conditie van je neus.

Overmatig transpireren

Overmatig transpireren, hyperhidrosis, kan heel goed behandeld worden met Botox. De Botox blokkeert de uiteinden van de zweetklieren waardoor ze geen zweet meer kunnen produceren. Deze Botoxbehandeling is toepasbaar bij de oksels, handpalmen en voetzolen. Na een week is het effect al merkbaar, dit houdt gemiddeld zo’n vier tot zes maanden aan. Deze behandeling kan meerdere keren herhaald worden maar na verloop van tijd kan het effect wel minder worden.

Billen liften met fillers

Fillers kunnen ook de billen liften; ook wel bodyshaping of bodycontouring genoemd. Daarmee worden de billen vergroot of gelift. Dit laatste gebeurt vooral als de huid en de weefsels daaronder slapper worden door het ouder worden. De billen verliezen dan volume en stevigheid. Met de filler hyaluronzuur brengen we dat weer terug. Na de behandeling raden we aan om twee tot drie weken niet te sporten, geen sauna’s te bezoeken of massages te nemen en druk op de billen moet voorkomen worden. In de eerste dagen kunnen er zwellingen zijn. Het effect kan tot wel anderhalf jaar zichtbaar blijven en herhaalbehandelingen zijn mogelijk. Onze artsen zullen altijd een natuurlijk resultaat nastreven en je eerlijk adviseren wat mooi past bij jouw lichaam.

Tot de (neus)puntjes verzorgd met fillers of Botox

Behandelingen met Botox of fillers bij Next Cosmetics Clinics

Voor diverse behandelingen met Botox of fillers ga je naar Next Cosmetics Clinics. Voor een strakker lichaam, jonger gezicht, steviger billen of bijvoorbeeld minder transpireren. Check de behandelingen hier op onze site of vraag ons naar de mogelijkheden en we vertellen je graag hoe wij ook jou kunnen helpen. Ons team van ervaren cosmetische artsen staat voor je klaar en geeft altijd een eerlijk en persoonlijk advies.

Ook huidverstrakking of vet bevriezen

Next Cosmetics Clinics is partner van Next Fatfreeze, de gespecialiseerde aanbieder van vet bevriezen en huidverstrakking met geavanceerde behandelmethodes. Op meerdere plekken in Nederland vind je onze klinieken met dezelfde hoge kwaliteit en service als bij Next Cosmetics. Meer weten? Check snel onze site:

Boek nu jouw behandeling voor een jonge,
frisse huid bij Next Cosmetics

Laat ook je huid verbeteren of laat de gewenste contouren van jouw gezicht weer (terug)komen.
Bij Next Cosmetics staan we persoonlijk voor je klaar met eerlijk advies en altijd kwaliteit in de behandeling.
Je boekt jouw behandeling hier direct online.