Fillers: meer contouren, minder rimpels

Een jongere uitstraling door meer contouren en volume en minder rimpels en lijntjes? Met fillers bereik jij dat ook! Ook als behandeling om je billen te liften.

BOTOX® laat spieren ontspannen

Laat lijntjes en rimpels verminderen, stopt tijdelijk overmatige zweetproductie en kan zelfs tandenknarsen verminderen. Met Botox laat je spieren ontspannen.

Profilho®: natuurlijke huidverjonging

Een jongere, stralende huid? Dat kan met Profilho®, een injectable van 100% hyaluronzuur. Voor een natuurlijk resultaat doordat het de huidverjonging stimuleert..

Vitamine-infuus: boost je huid en energie

Meer energie, meer hydratie of meer weerstand? Met het juiste vitamine-infuus kan dat! 100% opname en daardoor veel effectiever. Een boost voor je lichaam.

Meet your next you!

Zoek jij je jongere zelf terug in je spiegelbeeld? Of stoor jij je aan je neus, je kin of mag je kaaklijn wat strakker? Kies dan voor een cosmetische behandeling bij Next Cosmetics Clinics en maak kennis met de next you!

Medische behandelingen

Een medische behandeling met een injectable? Dat kan! Botox is effectief bij bepaalde aandoeningen zoals tandenknarsen of overmatig transpireren. En met fillers kun je onder meer je wenkbrauwen liften, bijvoorbeeld als ze je gezichtsveld beperken. Ook voor deze medische behandelingen kun je terecht bij de gespecialiseerde en gekwalificeerde artsen van Next Cosmetics Clinics!

  • Luxe & Comfort
  • Innovatief & Deskundig
  • Esthetisch & Cosmetisch
  • Geregistreerd & Ervaren

Wat wil je behandelen

Kwaliteit, specialisten en persoonlijke aandacht

Bij Next Cosmetics Clinics kun je rekenen op behandelingen van kwaliteit en met persoonlijke aandacht. Wij zijn partner van Next Fatfreeze, een gerenommeerde kliniek in vet bevriezen en huidverstrakking. Vanuit heel het land komen onze cliënten naar die kliniek voor de innovatieve behandelingen door specialisten. De standaard voor kwaliteit en service ligt dus hoog bij onze Next-klinieken. En daar profiteer jij van!

Meer weten of behandeling boeken?

Een afspraak voor een cosmetische behandeling boek je gemakkelijk online. De afspraak is altijd met een cosmetisch arts. Je hebt eerst een consult en direct daarna de behandeling. Je hoeft dus niet apart voor de behandeling terug te komen! Heb je hier nog vragen over? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Of neem contact met ons, ook als je bijvoorbeeld persoonlijk advies wenst voordat je een behandeling boekt.