Botox en fillers voor wangen en jukbeenderen

Geprononceerde jukbeenderen, dat wil iedereen wel! Met fillers kunnen we de jukbeenderen meer benadrukken of de wangen opvullen zodat ze je gezicht meer vorm of volume geven. Of de gewenste V-shape, via Botox. Had je van jezelf al zo’n mooie vorm in je gezicht maar begin je dat te verliezen door het ouder worden? Ook dan kunnen fillers of Botox het antwoord zijn. Bij Next Cosmetics Clinics helpen we je aan een jonger gezicht dat bij jou past.

Jukbeenderen opvullen

Het opvullen van de jukbeenderen doen we met fillers. Dit geeft het gezicht een jongere uitstraling omdat de huid weer frisser en vitaler oogt. De jukbeenderen krijgen meer volume waardoor het lijkt alsof ze gelift zijn. Dit geeft het gezicht de gewenste V-shape en brengt de jongere, natuurlijke vormen weer naar boven. Om ook de onderzijde van het gezicht een optische lift te geven, raden we een aanvullende behandeling aan de mondhoeken aan. Het resultaat is na twee weken goed zichtbaar en kan tot wel een jaar aanhouden. De week erna is het beter om de zon of sauna te mijden en geen schoonheidsbehandeling te ondergaan.

Wangen opvullen

Met stevige wangen zie je er jonger uit. En dat effect bereiken we door ze op te vullen met fillers. Door het ouder worden verliest de huid het collageen waardoor het ‘losser’ lijkt en langzaamaan zakt. Hangende wangen zijn het gevolg. Voor het opvullen van de wangen gebruiken we de filler hyaluronzuur, een tijdelijke filler waarmee we de veroudering van de huid zichtbaar tegengaan. Een paar prikjes zijn al voldoende en onze artsen letten erop dat je gezicht de natuurlijke vorm behoudt en je geen te bolle wangen krijgt. Ook na deze behandeling is het beter om in de week erna de huid extra goed te beschermen en geen zon of sauna op te zoeken. Het resultaat kan wel een jaar aanhouden.

Faceslimming

Faceslimming is een Botoxbehandeling om de gedroomde V-shape in het gezicht aan te brengen. Een V-vorm waarmee de jukbeenderen meer benadrukt worden en we de kaken, mondhoeken en soms ook de kin wat slanker laten lijken. Dit laatste doen we door die gezichtsspieren via Botox te laten ontspannen. Het effect van faceslimming is vooral goed zichtbaar bij mensen met een wat ronder gezicht, met bolle wangen of een vierkante kaaklijn. Faceslimming geeft je gezicht meer contour en een mooie, slanke lijn. Het resultaat zie je meestal na een week of twee echt goed en het effect kan drie tot vijf maanden aanwezig blijven.

Jouw gezicht
met mooie contouren

Behandeling met Botox of fillers

De wangen en jukbeenderen behandelen we met fillers, voor faceslimming passen we Botox toe. Wat het meest geschikt is om jouw gewenste resultaat te bereiken, daar adviseren wij je graag persoonlijk over. Ook als het nodig is om twee behandelingen te combineren. In elk geval streven we een natuurlijk resultaat na zodat jouw gezicht na de behandeling echt bij jou past. Onze artsen letten daar zorgvuldig op en zullen je eerlijk adviseren en nooit te veel fillers of Botox gebruiken.
En gelden er na de behandeling nog persoonlijke adviezen, zoals wat je beter wel of niet kunt doen? Dan krijg je dit van jouw behandelend arts te horen. Vragen die je nu al misschien hebt, kun je altijd aan ons stellen of check de veelgestelde vragen hier op onze site. Bij Next Cosmetics Clinics weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit!

Boek nu jouw behandeling voor wangen of jukbeenderen
bij Next Cosmetics Clinics

Kies ook voor een jongere uitstraling die bij jou past
en laat je lippen en de huid rondom je mond behandelen met fillers of Botox.
Onze gespecialiseerde artsen adviseren je graag persoonlijk en leveren altijd de beste kwaliteit.
Je boekt jouw behandeling snel hier online.