Gladde en gezonde huid met microneedling

Met de allernieuwste Dermapen 4™ verbetert elke huid. Van huidproblemen tot een verouderde huid, de microneedling stimuleert snel en effectief het natuurlijke herstelproces van de huid. Je ziet er dus al gauw beter uit met een vernieuwde, gladdere en gezonde huid.

Wat is de Dermapen 4™?

De Dermapen 4™ is een uiterst geavanceerd apparaatje dat via micronaaldjes de huid razendsnel behandelt. Deze naaldjes maken op hoge snelheid microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. De diepte van die kanaaltjes is instelbaar zodat verschillende huidaandoeningen heel precies kunnen worden behandeld. Met de Dermapen 4™ is deze vorm van microneedling heel gecontroleerd en wordt de huid wel geactiveerd maar niet beschadigd. Hierdoor is bij veel huidproblemen en beginnende huidveroudering snel en zichtbare huidverbetering mogelijk.

Dermapen 4 behandeling

Gladde en gezonde huid met microneedling

Wat is de Dermapen 4™?

De Dermapen 4™ is een uiterst geavanceerd apparaatje dat via micronaaldjes de huid razendsnel behandelt. Deze naaldjes maken op hoge snelheid microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. De diepte van die kanaaltjes is instelbaar zodat verschillende huidaandoeningen heel precies kunnen worden behandeld. Met de Dermapen 4™ is deze vorm van microneedling heel gecontroleerd en wordt de huid wel geactiveerd maar niet beschadigd. Hierdoor is bij veel huidproblemen en beginnende huidveroudering snel en zichtbare huidverbetering mogelijk.

Voor welke huidproblemen?

De Dermapen 4™ pakt de volgende huidproblemen effectief aan:

 • Littekens en acne
 • Grove of vergrote poriën
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Verouderde of zonbeschadigde huid
 • Pigmentatie
 • Rosacea
 • Striae

Individuele aanpak per huidprobleem

Doordat een microneedling-behandeling met deze Dermapen per type huidprobleem een eigen, uniek protocol volgt, wordt hiermee ook het beste resultaat verkregen. Het is geen one-size-fits-all-aanpak, maar een individueel opgestelde behandeling per huidprobleem.

Stralende, gladde huid met de Dermapen 4™

Stoor jij je al lange tijd aan je huid? Na een paar behandelingen met de Dermapen 4™ zal dat snel voorbij zijn! Door de effectieve en heel precieze microneedling kunnen onze specialisten heel gericht de huidproblemen aanpakken. Een stralende, gladde huid is al na een paar behandelingen het resultaat!

Nieuwste ontwikkeling in microneedling

De Dermapen 4™ is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van microneedling. De behandeltechniek is al door-en-door beproefd en natuurlijk ook bekend bij onze ervaren specialisten. Maar dit nieuwste apparaat is nu nog verder ontwikkeld en verbeterd. Hierdoor bereikt deze Dermapen sneller nog betere resultaten terwijl de behandeling kort duurt, de huid niet beschadigt en slechts minimaal ongemak veroorzaakt. Voor een behandeling met deze Dermapen 4™ kun je nu terecht bij Next Cosmetic Clinics.

Voordelen van microneedling met de Dermapen 4™

Vrijwel iedereen kan een behandeling met de EMSCULPT ondergaan maar het is niet mogelijk als je:

 • Korte, snelle behandelingen
 • Unieke aanpak per type huidprobleem
 • Heel nauwkeurig, ook bij gevoeliger plekken rondom lippen en ogen
 • Langdurig zichtbaar resultaat
 • Veilige behandeling door specialisten

Zo werkt de Dermapen 4™

De Dermapen 4™ wordt zachtjes over de huid bewogen zodat de micronaaldjes razendsnel miniscuul kleine gaatjes in de huid kunnen maken. De diepte van deze gaatjes, ook wel kanaaltjes genoemd, wordt vooraf ingesteld op de Dermapen 4™ en verschilt per type huidprobleem. Elke behandeling activeert het natuurlijke herstelproces van de huid waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat de huid zichzelf vernieuwt en zichtbaar gladder en steviger wordt. Dit effect begint al na de eerste behandeling maar voor een optimaal resultaat raden we meerdere behandelingen aan.

De behandeling

Tijdens de intake wordt het gewenste resultaat besproken. Is de Dermapen 4™ daarvoor de juiste behandeling, dan boeken we daarvoor een afspraak. Zo heb je de tijd om jouw huid voor te bereiden op de behandeling zelf. Op de dag van de behandeling kom je naar onze kliniek en wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. Daarna wordt de Dermapen 4™ met roterende bewegingen over de te behandelen huid bewogen. De behandeling kan als gevoelig ervaren worden maar doordat deze Dermapen zo snel werkt, is de behandeling ook zo voorbij. De gevoeligheid neemt daarna ook snel af. Voor het beste resultaat is het goed om de behandeling met vaste intervallen te herhalen.

Reactie van je huid na microneedling

Tijdens of direct na de behandeling zal de huid waarschijnlijk warm aanvoelen, wat rood worden en licht zwellen. In sommige gevallen kan de huid op sommige plekjes een beetje bloeden. Dit zijn allemaal normale reacties. Enkele keren ontstaan wat kleine blauwe plekjes. De roodheid en zwelling trekt meestal in één dag weer weg, de blauwe plekken na een dag of vier.

Resultaat van microneedling met de Dermapen 4™

Al na de eerste behandeling is er verschil te zien, maar een goed en langdurig zichtbaar resultaat is er na zo’n 3 tot 6 behandelingen met de
Dermapen 4™. De interval tussen de behandelingen varieert van 2 tot 8 weken, afhankelijk van het type huidprobleem dat behandeld wordt. Het zichtbare resultaat is:

 • Minder rimpels
 • Fijnere poriën
 • Gezondere huid met betere doorbloeding
 • Minder pigmentvlekken en/of ouderdomsvlekken
 • Gladdere littekens die minder zichtbaar zijn
 • Vermindering van roodheid zoals bij rosacea
 • Gladdere huid door minder acne

Je huid vernieuwt waardoor je huidconditie zichtbaar verbetert en je huid weer gladder en stralender is. Na een serie behandelingen is je huid blijvend verbeterd voor een periode van zo’n 6 tot 12 maanden.

Belangrijk voor de behandeling

Voor de behandeling met een Dermapen 4™ is het belangrijk dat je de huid goed voorbereid. Daarom raden we de volgende voorzorgsmaatregelen aan bij microneedling:

Vanaf 2 weken voor de behandeling:

 • Vermijd de zon, zonnebank, zelfbruiningsproducten of pigmentremmende crèmes

Vanaf 1 week voor de behandeling:

 • Stop met lokale antibiotica, vitamine A-zuur, retinol of benzoylperoxide

 • Neem preventief een kuur als je regelmatig een koortslip hebt

 • Stop met harsen in het gezicht

1 dag voor de behandeling:

 • Stop met scheren

Belangrijk na de behandeling

Om het beste resultaat te bereiken, is het ook na de behandeling belangrijk om:

 • Op dezelfde dag geen andere producten op je huid aan te brengen

 • De huid zo min mogelijk aan te raken

 • De dag erna alleen je huid te reinigen met milde verzorgingsproducten

 • In de 48 uur na de behandeling je huid alleen te verzorgen met producten die wij je adviseren

 • In de 48 uur na de behandeling niet te sporten, heet te douchen, een sauna of bad te nemen of naar het zwembad te gaan

 • In de 14 dagen na de behandeling de zon te vermijden en je huid goed te beschermen met SPF30 of SPF 50

Contra-indicaties

De microneedling-behandeling wordt niet uitgevoerd als je op de dag van de behandeling een koortslip hebt, ziek bent of koorts hebt. Meld dit dan zo snel mogelijk zodat we de afspraak kunnen verzetten. Gebruik je medicatie? Vertel dit dan vooraf tijdens de intake. De behandeling kan ook niet doorgaan bij zwangerschap of borstvoeding, insulineafhankelijke diabetes mellitus, aandoeningen aan of een verminderd immuunsysteem, tijdens kankerbehandelingen (zoals chemotherapie), keloïdvorming, verse littekens, wonden of na radiotherapie in het te behandelen gebied.

Ontdek de mogelijkheden van microneedling bij Next Cosmetic Clinics!

Wil je weten of de Dermapen 4™ ook jouw huidproblemen kan oplossen? Dan nodigen wij je uit voor een vrijblijvende intake op een van onze klinieken. De specialisten van Next Cosmetic Clinics in Rotterdam staan voor je klaar en vertellen je graag meer over microneedling. Samen bekijken we wat jouw wensen zijn en welke behandeling in huidverbetering daar het meest geschikt voor is.

Wat kost een microneedling-behandeling
met de Dermapen 4™?

Dermapen

1 behandeling

€ 200

Dermapen

5 behandelingen

€ 800

Kies voor de uitstraling die bij jou past en boek nu
een behandeling bij Next Cosmetic Clinics