Boost je huid en energie!

Een vitamine-infuus is een ideale manier om je beter te voelen en er beter uit te zien. Het boost je lichaam, dat zie je en voel je! Heb je tijdelijk wat minder energie? Voel je je futloos of kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? In onze kliniek hebben we verschillende vitamine-infusen waarmee we jou precies de boost kunnen geven die jij nodig hebt.

Extra’s met vitamines

Dat vitamines gezond voor je zijn, weet je natuurlijk allang. Dagelijks gezond eten is dan ook belangrijk, maar soms lukt dat niet elke dag. En je lichaam kan sowieso nooit alle vitamines en mineralen uit je voeding halen. Heb je het dan ook nog eens heel erg druk, is er veel stress of ben je even ziek geweest? Dan merk je dat je wel wat extra’s kunt gebruiken. Vitamines geven je die extra’s, en doordat een vitamine-infuus 100% opneembaar is, profiteer je hier wel maximaal van.

Extra energie, meer weerstand of hydratatie

Bij Next Cosmetic Clinics hebben we meerdere soorten vitamine-infusen. Elk heeft een net andere samenstelling en daardoor ook een ander effect. Kun je extra energie gebruiken? Heeft je lichaam meer weerstand nodig? Of een extra shot hydratatie? Dan hebben wij het juiste vitamineshot voor jou! Verschillende vitame-infusen helpen ook de huidveroudering te vertragen, werken tegen vermoeidheid of stimuleren de collageenvorming. Vraag ons dus gerust welk vitamine-infuus geschikt is voor jouw wens. Wij adviseren je graag.

Soorten vitamine-infusen

Van vitamine C en B12 tot magnesium en zink, wij hebben een breed aanbod aan verschillende soorten vitamine-infusen. Maar ook Immunity boosters, Mineral mixes en een Glow Up vitamineshot… Vertel ons waar je behoefte aan hebt en we bespreken samen welk vitamine-infuus het meest geschikt is.

Zo werkt een vitamine-infuus

Een vitamine-infuus wordt net als een injectable toegediend. Doordat het direct in je lichaam komt, wordt het ook 100% opgenomen. Dat is veel effectiever dan de vitamines en mineralen die je lichaam normaal kan opnemen uit voeding. Zo geef je jouw lichaam een enorme boost en ondersteun je het op de momenten dat je wat extra hulp nodig hebt. Zo’n vitamineshot wordt helemaal afgestemd op de behoefte van jouw lichaam en is daardoor maximaal effectief.

Zo gaat een vitamine-behandeling

Voor een vitamine-behandeling bij Next Cosmetic Clinics staan onze artsen voor je klaar. Boek jouw consult en je bespreekt met de arts jouw wensen en situatie. Op basis daarvan wordt het passende vitamine-infuus geadviseerd. De behandeling zelf duurt zo’n 15 minuten tot een uur, afhankelijk van welk vitamine-infuus gegeven wordt.

Resultaten met vitamines

Hoe snel het eerste resultaat zichtbaar is, varieert per persoon. Het hangt er immers onder andere vanaf in welke conditie je huid of lichaam is voordat je hieraan begint. Heb je bijvoorbeeld een sterk tekort aan magnesium, dan zal het langer duren voordat het op het gewenste peil is. Om die reden adviseren we ook om meerdere sessies te boeken. Zo bereik je steeds meer resultaat en voel je je steeds beter.

Gezonde leefstijl

Hoe effectief de vitamine-infusen ook zijn, ze zijn nooit een vervanging van een gezonde leefstijl. Gevarieerd en evenwichtig eten, voldoende bewegen en voldoende ontspanning en rust zijn essentieel voor iedereen. De vitamine-infusen bij Next Cosmetic Clinics zijn een aanvulling op een gezonde leefstijl en dienen als extra boost als je lichaam wat extra ondersteuning kan gebruiken.

Wat kost een vitamine-infuus?

Alle behandelingen bij Next Cosmetic Clinics zijn maatwerk. Welk vitamine-infuus en hoeveel sessies jij nodig hebt, adviseren we je graag persoonlijk. Op basis daarvan kunnen we je ook vertellen wat een vitamine-infuus jou zal kosten. Wil je vast een indicatie van de kosten? Bekijk dan ons overzicht van prijzen.

Kies ook voor meer energie en een stralende look en
boek jouw vitamine-infuus nu bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam.