Behandelingen in het kin- en kaakgebied

Een jonger gezicht, een frissere uitstraling of strakkere contouren? Met Botox- of fillerbehandelingen in het kin- en kaakgebied is dat mogelijk. Vaak zijn een paar prikjes al genoeg om het gewenste resultaat te verkrijgen. De behandelingen voor de kin en kaak staan hieronder. Wil je een andere zone of een ander lichaamsdeel laten behandelen? Kijk dan bij onze behandelingen wat nog meer mogelijk is met Botox of fillers.

Kaaklijn fillers

Een strakke kaaklijn is voor velen een ideaalbeeld, maar niet iedereen heeft van zichzelf deze gewenste contouren. Of de strakke kaaklijn is verloren gegaan met het ouder worden. Met fillers kunnen we die gewenste kaaklijn realiseren. De gezichtscontouren worden ‘in shape’ gebracht waarbij we goed kijken naar de natuurlijke vorm van jouw gezicht. Met de filler hyaluronzuur zetten we per kaak een paar prikjes waardoor het effect heel natuurlijk oogt. Zo heb je snel de strakke kaaklijn die past bij jouw gezicht.

Kincorrectie

Een kleine kin of een kin die zo overloopt in de hals, zorgt dat je gezicht weinig contouren heeft. Wil je wel meer uitstraling zonder een operatie? Dan is een kincorrectie met behulp van fillers mogelijk. Daarmee maken we de kin wat groter zodat je gezicht meer vorm krijgt. Deze behandeling kun je ook combineren met een strakkere kaaklijn. In beide gevallen gebruiken we hyaluronzuur en we letten er altijd op dat het eindresultaat past bij jouw gezicht.

Putjes en lijntjes kin

Kinlijntjes en putjes in de kin zijn onregelmatigheden die erg in het oog kunnen vallen. Vaak wordt dit veroorzaakt door de kinspier die te veel spanning geeft. Door deze spier met Botox te behandelen, ontspant die en verdwijnen de meeste lijntjes en putjes op de kin. Deze behandeling zorgt overigens niet voor een andere vorm van de kin. Wil je dat wel? Dan is een kincorrectie met fillers mogelijk.

Marionetlijnen

Als je ouder wordt, kunnen de mondhoeken gaan hangen met marionetlijnen als gevolg; lijnen die van de onderkant van de mondhoeken naar beneden lopen en je gezicht een ontevreden of verdrietige uitdrukking geven. Ook gewichtsverlies kan de oorzaak zijn voor het ontstaan hiervan. Lijntjes die naarmate je huid meer en meer volume verliest, steeds dieper worden. Met fillers pakken wij de marionetlijnen effectief aan en is je uitdrukking weer frisser en vriendelijker.

Tandenknarsen

Tandenknarsen of bruxisme, gebeurt vaak ’s nachts tijdens de slaap en ontstaat door een verhoogde spierspanning in de kaken. Slijtage aan de tanden, vullingen die stuk gaan of pijnlijke kaken kunnen het gevolg zijn. Door de kauwspier te behandelen met Botox ontspant deze. Het tandenknarsen is dan na een paar dagen voorbij, dit effect houdt doorgaans een paar maanden aan.

Faceslimming

Een behandeling met Botox om een slanker gezicht met meer V-contouren te realiseren, dat is faceslimming. En ook daarvoor kun je bij Next Cosmetics terecht. Met een paar Botoxinjecties veranderen we de vorm en contouren van je gezicht tot de gewenste ovale of V-shape vorm. Het effect hiervan is vooral goed zichtbaar als je een wat hoekige kaaklijn hebt of juist bollere wangen. Met faceslimming geven we de jukbeenderen meer nadruk en krijgt je gezicht een mooie, slanke lijn.

Next Cosmetics Clinics

Strak en stevig bij kin en kaak

Behandeling met Botox of fillers

Behandelingen met Botox en fillers zorgen voor een natuurlijk resultaat dat al vrij snel na de behandeling zichtbaar wordt. Het effect is tijdelijk en kan tot wel 12 maanden zichtbaar zijn. Hoe lang het precies werkt, verschilt per persoon en hangt onder meer af van het behandelde gebied. Voorafgaand aan de behandeling wordt het gebied lokaal verdoofd via een crème, Emla, en daarna geeft de arts nog persoonlijke instructies over wat je die dag of de dagen erna beter niet kunt doen of wat juist wel. Heb je daar vragen over? Je kunt ons altijd bellen of check eerst de veelgestelde vragen op onze site.

Boek nu jouw behandeling aan kaak of kin bij Next Cosmetics

Wil jij ook een strakkere kaaklijn, een kin met duidelijke contouren of eindelijk van het tandenknarsen af?
Boek dan nu online jouw behandeling bij Next Cosmetics.
We staan voor je klaar in onze kliniek in Rotterdam.