Tegen rimpels, voor mooie contouren

Tegen rimpels,
voor mooie contouren

Behandelingen met Fillers

Wat zijn fillers?

Fillers zijn injectables die we bij cosmetische behandelingen gebruiken om de huid op te vullen. Hierdoor krijgt het gezicht of de huid meer volume en worden rimpels of lijntjes als het ware opgevuld of gelift, afhankelijk van de toepassing. Fillers werken tijdelijk maar het resultaat blijft gemiddeld wel een jaar zichtbaar. Na die periode zijn de fillers door het lichaam afgebroken. De behandeling kan dan herhaald worden.

Zo gaat een fillerbehandeling

Een fillerbehandeling bij Next Cosmetic Clinics wordt altijd uitgevoerd door een ervaren en BIG-geregistreerd cosmetisch arts. Op de dag van de afspraak ben je 15 minuten eerder aanwezig. Een assistente heet je welkom en maakt een voor-foto. Vervolgens is er een intake door de arts. Indien nodig of gewenst brengt de assistente daarna nog een verdovende crème aan. De arts beoordeelt de situatie, onder meer met een echo, en adviseert hoeveel ml filler nodig is. Als een andere of aanvullende behandeling beter of noodzakelijk is om het gewenste effect te verkrijgen, zal hij je dat ook vertellen. Vervolgens injecteert de arts de filler op de gewenste plek(ken). Dit gaat met fijne naaldjes en wordt doorgaans niet als pijnlijk ervaren. Een behandeling duurt meestal 15 tot 30 minuten. Na afloop geeft de arts je nog adviezen mee; wat je de komende dagen wel en niet moet of kan doen.

Filler behandelingen

Kies voor de next you!

Bijwerkingen van fillers?

Nadat de fillers zijn aangebracht, kan er lokaal een lichte zwelling ontstaan. Dit trekt binnen een paar dagen weg. Doordat we de fillers zetten terwijl we de zones zorgvuldig bekijken met een echoapparaat, treden er bijna nooit blauwe plekken op. Als dat wel zo is, dan trekken die binnen een paar dagen weg. In zeer uitzonderlijke gevallen kan een allergische reactie ontstaan in de vorm van jeuk of roodheid. Gebeurt dat, neem dan contact met ons op.

Wat kost een fillerbehandeling?

De kosten van fillers worden berekend per gebruikte milliliter. Hoeveel nodig is, hangt natuurlijk af van het te behandelen gebied, de huidige conditie van jouw huid en het resultaat dat je wilt bereiken. Weet wel dat onze artsen een natuurlijk resultaat nastreven. Wil jij te grote veranderingen waarvoor veel fillers nodig zouden zijn, dan zullen ze jou eerlijk vertellen als dat te veel is. Bij Next Cosmetic Clinics gaan we voor de kwaliteit, nooit voor de kwantiteit!

Populaire fillerbehandelingen

next-cosmetic-clinics-populaire-botox-behandelinen-ogen

Boek jouw behandeling met fillers

Kies voor de uitstraling die bij jou past en boek nu een behandeling met fillers.