Fillerbehandelingen voor een mooie huid en V-shape gezicht

Met fillers behandelen we ook onze cliënten als ze hun huid of uitstraling willen ‘verjongen’. Met een liquid facelift als huidverbetering. Of vollere slapen voor een jongere look. De artsen in onze cosmetische kliniek zorgen met deze fillerbehandelingen dat je een uitstraling krijgt die past bij hoe jij je voelt.

  • Luxe & Comfort
  • Innovatief & Deskundig
  • Esthetisch & Cosmetisch
  • Geregistreerd & Ervaren

Huidverbetering met liquid facelift

Elk lichaam veroudert, en in het gezicht valt dat als eerste op. De elasticiteit neemt af waardoor rimpels en een slappere huid ontstaan. Ziet je huid er ouder uit dan jij je voelt? Laat het dan behandelen met fillers. Als een liquid facelift krijg je een huidverbetering waardoor je gezicht weer volume terugkrijgt, de rimpels verminderen en het lijkt alsof je hele gezicht gelift is. Maar dan zonder operaties. Afhankelijk van de vorm van jouw gezicht en je huid, behandelen we bepaalde zones met fillers. Het resultaat is natuurlijk en past bij jou. En wil je bepaalde delen accentueren? Zoals een V-shape met mooie jukbeenderen bijvoorbeeld? Dan vullen we die plekken op met de filler hyaluronzuur. Dit is toe te passen op vrijwel elke zone in het gezicht. Deze behandeling in huidverbetering heeft een korte hersteltijd maar het resultaat is al snel te zien en kan tot wel een jaar zichtbaar blijven.

Slapen opvullen met fillers

Ook de slapen verliezen volume door het ouder worden. Naar binnen vallende slapen veranderen de vorm van je gezicht en laten je er ouder uitzien. Maar om de jeugdige V-shape van het gezicht te krijgen, heb je naast volle jukbeenderen ook goed gevormde slapen nodig. De V-vorm wordt daardoor versterkt. Door de slapen met fillers op te vullen, krijgt die V-shape meer accent en wordt je gezicht jeugdiger. Bovendien verminderen hierdoor ook de rimpels naast je ogen. Om het gewenste, natuurlijke resultaat te verkrijgen gebruiken we de filler hyaluronzuur. De werking is na een paar dagen al goed zichtbaar en houdt tot wel 12 maanden aan. Deze behandeling kan ook goed gecombineerd worden met het opvullen van de jukbeenderen of behandelingen in het gebied rond de ogen.

Mooie huid = jonge look

Behandelingen met fillers

Ook de huid en slapen kunnen goed behandeld worden met fillers. Voor een jonger uitziende huid of voor opgevulde slapen waardoor die gewenste V-shape gerealiseerd kan worden. Ons team van cosmetische artsen kijkt daarbij altijd goed naar de vorm die past bij jouw gezicht zodat een natuurlijk effect bereikt wordt. Dit bespreken ze met jou persoonlijk tijdens de afspraak en na de behandeling adviseren ze je over wat je wel en niet kunt doen in de eerste dagen erna. Wil je nu al meer weten? Vraag het ons gerust of kijk hier bij de veelgestelde vragen.

Boek nu jouw behandeling voor een jonge,
frisse huid bij Next Cosmetics Clinics

Laat ook je huid verbeteren of kies voor de gezichtsvorm die past bij hoe jij je voelt.
Bij Next Cosmetics Clinics staan we persoonlijk voor je klaar
met eerlijk advies en altijd kwaliteit in de behandeling.