Emsculpt: meer spieren, minder vet

Meer spieropbouw, meer bodytoning en minder vet? Het kan met de EMSCULPT. Gewoon terwijl je ligt! Je wordt zichtbaar strakker zonder work-outs.

Lanluma X: bilvergroting

Een natuurlijke bilvergroting zonder operatie? Bilfiller Lanluma X stimuleert de collageenaanmaak en zorgt voor stevige billen met een gladde huid.

Cryolipolyse: vet bevriezen

Met cryolipolyse verdwijnt dat laatste hardnekkige randje vet dat met sporten of diëten niet weggaat. Veilig, efficiënt en definitieve vetverwijdering.

Body contouring: voor jouw mooiste figuur

Creëer het figuur dat je altijd al wilde hebben. Met body contouring bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam hebben we daarvoor diverse behandelingen. Voor meer spieren, minder vet en mooiere rondingen. Wil jij jouw mooiste figuur ontdekken en je lichaam een natuurlijke boost geven die bij jou past? Dan kan dat met een van de behandelingen in body contouring in onze kliniek.

Ervaren specialisten en hightech apparatuur

Voor de beste behandelingen in body contouring kun je vertrouwen op Next Cosmetic Clinics. Hier vind je BIG-geregistreerde cosmetische artsen. Elk is opgeleid als basisarts met daarbij aanvullende opleidingen zodat ze nu gespecialiseerd zijn in onder meer injectables en andere cosmetische behandelingen. Ook heeft elke arts werkervaring in andere klinieken en, of grote ziekenhuizen. En ze zijn ervaren in het gebruik van de hightech apparatuur waar we mee werken. Sommigen geven daarin zelfs zelf trainingen. Voor jouw figuur ben je bij Next Cosmetic Clinics dus in goede handen.

  • Luxe & Comfort
  • Innovatief & Deskundig
  • Esthetisch & Cosmetisch
  • Geregistreerd & Ervaren

Gratis intake, persoonlijk advies

Natuurlijk wil je eerst weten wat de specialisten van Next Cosmetic Clinics in Rotterdam voor jou kunnen betekenen. Boek daarom nu jouw intake, die is gratis en verplicht tot niets. Tijdens zo’n intake bespreek je jouw wensen en neemt een van onze gespecialiseerde artsen de mogelijkheden met je door. Je weet dan direct welke behandeling past bij jouw wensen en wat we voor je kunnen doen. Een persoonlijk advies dus voor het lichaam waar jij van droomt. Wil jij dat ook? Boek dan nu een gratis consult.

Body contouring, voor jouw mooiste lichaam

Wil jij:

  • Rondingen op de gewenste plekken?
  • Strakkere huid?
  • Meer spieren en bodytoning?
  • Minder vet?

Boek dan jouw vrijblijvende afspraak voor body contouring bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam. Onze specialisten staan voor je klaar om jouw wensen te bespreken en je persoonlijk te adviseren.

Meer weten? Of een behandeling boeken?

Je boekt jouw afspraak voor een behandeling in body contouring nu direct bij ons online. Die eerste afspraak is een gratis, vrijblijvende intake. En wil je direct de behandeling laten uitvoeren? Dan kan dat. Je hoeft dus niet apart terug te komen als je dat niet wilt. Zien we je snel?