Botox en fillers voor behandelingen aan en rond de lippen

Mooie, volle lippen en een gladde huid rondom de mond willen veel mensen. Omdat het je jonger doet lijken of omdat je het mooier vindt. Helaas is niet iedereen met volle of symmetrische lippen geboren, of worden ze dunner naarmate je ouder wordt. Wil je een andere vorm of een jongere uitstraling? Dan kan dat met fillers of Botox. Met een van onderstaande behandelingen of met een combinatie daarvan. Wij staan voor je klaar en adviseren je wat het beste past bij jouw wens.

Nick EshuisNick Eshuis
13:40 19 Aug 22
Ik heb hier mijn kaaklijn laten doen… HET IS ECHT SUPER GEWORDEN! BEN SUPER TEVREDEN! Personeel was top! De kliniek is echt mooi van binnen! Kortom perfect!!!
LeonieLeonie
20:12 26 Jul 22
Vandaag bij next cosmetic clinics geweest. Jorien vd Pas was zeer vriendelijk en nam alle tijd voor een vrijblijvend consult. Aansluitend was er ruimte voor een behandeling.Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Een natuurlijke look, precies zoals ik had gehoopt! Een professioneel team, waarbij service op nummer 1 staat!
Akoele AnaniAkoele Anani
12:52 23 Jun 22
Afspraak voor botox want ik zweet veel in de zomerNu 2 weken later kan ik het al Merken. Ik zweet nauwelijks nu.Service was uitstekend, behandelaar was lief en geduldigIk kreeg goed uitleg en antwoorden op al mijn vragen.
Annemiek WassinkAnnemiek Wassink
16:37 26 May 22
Mooie, sfeervolle zaak met vriendelijk personeel.De behandelend arts is ook heel kundig en eerlijk in haar advies. De behandeling was goed met een tevreden gevoel over het resultaat.
jasna erbasjasna erbas
14:08 26 May 22
Heel kundig en vriendelijk team, zowel bij Next Cosmetic Clinics als bij Next Fatfreeze Clinics. Je voelt je op je gemak en de behandelingen hebben het gewenste resultaat. Er volgen zeker meer behandelingen!
js_loader

Lipflip

Een vollere mond oogt jong en sensueel. Heb je voldoende spierspanning rond de mond? Dan kan dit effect bereikt worden met de lipflip, een Botoxbehandeling. De Botox wordt in de lippenrand gespoten waardoor de spieren ontspannen en de lip wat omhoog krult. Hierdoor lijkt de lip voller. Wil je geen behandeling met Botox? Of is jouw mond hiervoor niet geschikt? Dan is ook de lipvergroting met filler mogelijk. Onze artsen zullen je hierin adviseren als je bij ons op de kliniek komt. Het is dan ook mogelijk om de lipvergroting met fillers te laten doen.

Lipvergroting

Een lipvergroting is net als de lipflip maar dan met fillers. Het geeft je vollere lippen of zorgt voor lippen van gelijke vorm, bijvoorbeeld omdat jij je nu stoort aan jouw asymmetrische lippen. Met fillers zorgen onze artsen dat je mond de natuurlijke vorm behoudt, maar dan voller of wat gelijkmatiger. Zo blijft jouw mond bij jouw gezicht passen terwijl het effect voor een jeugdige uitstraling zorgt. Direct na de behandeling kunnen de lippen wat gezwollen zijn maar na een paar dagen is het effect goed zichtbaar. Dat blijft zo’n 12 maanden.

Neus-lippenplooi

De buitenste lijn van de neus naar de lippen is de neus-lippenplooi. Door praten en lachen wordt die lijn dieper gedurende de jaren. Als dan ook de huid nog haar elasticiteit verliest door het ouder worden, ontstaat een diepere plooi die het gezicht een vermoeide uitdrukking geeft. Met een fillerbehandeling aan deze neus-lippenplooi, vullen we die plooi op. Je ziet er dan weer vitaler en frisser uit en krijgt een jongere uitstraling. Deze behandeling combineren we vaak met bijvoorbeeld een lipvergroting of het vullen van de jukbeenderen omdat het gezicht dan een natuurlijke ‘lift’ krijgt.

Rokerslijntjes

Rokerslijntjes zijn de kleine plooien boven de mond, ook wel een ‘plooirok’ genoemd. Ze ontstaan inderdaad vaak bij rokers, maar ook niet-rokers kunnen deze ontsierende rimpels boven de lip krijgen doordat de huid veroudert en haar jeugdige flexibiliteit verliest. Gelukkig kunnen we deze rokerslijntjes effectief behandelen met fillers. Die vullen de huid iets waardoor de verticale rimpels voor een periode van zo’n 12 maanden minder zichtbaar zullen zijn. Het resultaat is natuurlijk en je mond behoudt z’n natuurlijke vorm.

Mondhoeken liften

Hangende mondhoeken laten je eruitzien alsof je boos bent, of chagrijnig. Terwijl dat niet zo hoeft te zijn. Door het ouder worden verliest je huid elasticiteit en dat merk je ook aan de mondhoeken. Die gaan dan hangen en hebben daarmee veel impact op jouw uitstraling. Met Botox of fillers kunnen we de mondhoeken liften. Welk middel het meest geschikt is, hangt af van jouw huid en wat de hangende mondhoeken veroorzaakt. Onze artsen zullen dit ter plekke beoordelen en jou de beste behandeling adviseren. De behandeling is in beide gevallen snel uitgevoerd, de duur van het resultaat verschilt per middel maar is meestal enkele maanden.

Behandeling met Botox of fillers

Met Botox of fillers behandelen we de lippen en het gebied rondom de mond om een jongere, frissere uitstraling te krijgen. Natuurlijk hoef jij niet te bepalen welk middel we gebruiken, dat doen onze artsen op basis van de situatie in jouw gezicht en jouw wensen. Maar altijd zullen ze een natuurlijk resultaat nastreven en je eerlijk adviseren zodat je weet wat mogelijk is en wat je kunt verwachten. Heb je hier vragen over? Dan kun je ons daar altijd over benaderen of check vast de veelgestelde vragen op onze site.

Boek nu jouw behandeling voor lippen en mond
bij Next Cosmetics Clinics

Wil jij ook een minder rimpels rond jouw ogen of op je voorhoofd,
geen wallen meer of heb je genoeg van jouw norse uitdrukking?
Boek dan online een behandeling bij Next Cosmetics. Ons team staat voor je klaar.