Bilfiller-behandeling

voor natuurlijk mooie billen

Lanluma X is een bilfiller-behandeling die je natuurlijk mooie billen geeft. Zonder operatie krijg je de shape en rondingen die je altijd al wilde maar die je met sporten en/of diëten niet kon krijgen. Met deze filler worden je billen steviger, strakker en gladder. Wil jij je billen ook een natuurlijke boost geven? Maak dan een afspraak bij onze kliniek; Next Cosmetic Clinics in Rotterdam.

Wat is Lanluma X?

Lanluma X is een bilfiller die de natuurlijke collageenaanmaak stimuleert. Het werkt op basis van poly-L-melkzuur (PLLA). Dat is een biocompatibel synthetisch materiaal dat speciaal gebruikt wordt om de productie van nieuw collageen te stimuleren. De bilfiller Lanluma X wordt door een van onze ervaren cosmetische artsen zorgvuldig geïnjecteerd waarna het lichaam extra collageen aanmaakt. Hierdoor worden je billen steviger, ronder en voller terwijl de huid ook meteen gladder wordt.

Stimuleert collageenaanmaak

De Lanluma X bilfiller is de perfecte behandeling bij platte of slappe billen en voor wie last heeft van cellulitis op de billen. Doordat deze filler jouw lichaam stimuleert om lokaal meer collageen aan te maken, verstevigt de huid op de plekken waar het geïnjecteerd is en krijg je meer volume. Met als gevolg mooie, ronde billen die er heel natuurlijk uitzien.

Bilvergroting met een bilfiller

Veel mensen willen mooie, stevige en goed gevormde billen. Wie dat niet al van nature heeft, kan dat ideaal realiseren met een bilvergroting via bilfillers. Voor zo’n bilvergroting kijken onze artsen altijd zorgvuldig naar jouw figuur en zullen een resultaat nastreven dat daarbij past. Jouw look blijft zo natuurlijk dankzij deze reshape van jouw billen.

Bilfiller Lanluma X tegen cellulitis

Heb je cellulitis op je billen? Met de Lanluma X bilfiller behandelen we dat heel effectief. Deze filler stimuleert de collageenaanmaak. Hierdoor worden je billen van binnenuit voller wat ze niet alleen ronder maakt maar ook de huid gladder. De cellulitis neemt daardoor automatisch af waardoor je billen mooi strak en glad zijn.

De behandeling

Voor elke behandeling heb je een consult met een ervaren, BIG-geregistreerde arts in onze cosmetische kliniek in Rotterdam. Daar bespreek je jouw wensen en wordt jouw situatie beoordeeld. Besluit de arts dat een behandeling met deze bilfiller mogelijk is, dan maken we eerst een 3D-foto en wordt een lokale verdoving toegediend.

Zodra de verdoving werkt, injecteert de arts heel zorgvuldig op de juiste plekken de bilfiller. Voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat wordt de Lanluma X op meerdere plekken toegediend. Dit zorgt ervoor dat de collageenaanmaak mooi verdeeld wordt. Daarna wordt het behandelde gebied gemasseerd zodat de bilfiller zich goed kan verspreiden en er geen ongewenste ophopingen ontstaan. De behandeling duurt ongeveer 1 uur en wordt door onze cliënten als pijnloos ervaren.

Na de behandeling

Voor het beste resultaat is het belangrijk om ook na de behandeling extra aandacht aan het behandelde gebied te geven. De arts zal daarvoor instructies geven, dit is onder andere:

  • De billen kunnen de eerste dagen wat beurs aanvoelen maar de meesten ervaren geen pijn na de behandeling. Voel je je niet prettig? Dan kun je altijd een paracetamol nemen. Volg daarbij wel de voorschriften van de pijnstiller die je neemt.
  • Masseer in de eerste week na de behandeling de billen elke dag tweemaal, zo’n 10 minuten. Gebruik hiervoor een vochtinbrengende crème en voer de massage uit volgens de voorschriften van de arts.
  • Leg gedurende de eerste 24 uur na de behandeling een koudekompres op het behandelde gebied om eventuele zwelling te voorkomen. Zorg er daarbij wel voor dat het kompres nooit rechtstreeks op de huid komt maar wikkel het in een doek.
  • Gebruik tijdens de eerste 24 uur na de behandeling geen huidverzorgingsproducten op het behandelde gebied.
  • Bezoek in de eerste week na de behandeling geen sauna of zwembad.
  • Vermijd UV-licht en/of direct zonlicht in de eerste tien dagen na de behandeling.

Natuurlijk mooie billen met Lanluma X bilfiller in Rotterdam

Kies je ook voor een bilvergroting? Kies dan voor de natuurlijk mooie billen met de bilfiller Lanluma X. De ervaren artsen van onze cosmetische kliniek Next Cosmetic Clinics in Rotterdam staan voor je klaar en adviseren je persoonlijk. Wil je meer weten over een bilvergroting of over de behandeling met de Lanluma X bilfiller? Vraag het ons gerust, we staan voor je klaar!

RESULTATEN

RESULTATEN

Maak direct een afspraak voor een billfiller behandeling met Lanluma X