Gerenommeerde, veilige merken in injectables

Bij Next Cosmetic Clinics staan we voor kwaliteit, en dat merk je ook in onze keuze voor de merken. De injectables die we plaatsen zijn uitsluitend van veilige en gerenommeerde merken.

Juvéderm®

De nummer 1 van de wereld in hyaluronzuur-fillers: Juvéderm® van Allergan Aesthetics. Juvéderm® fillers zorgen voor natuurlijk uitziende resultaten en worden gebruikt voor verschillende zones in het gezicht. Met deze fillers kunnen we steeds weer maatwerk bieden van hoge kwaliteit. Deze fillers zorgen voor een mooie, gladde consistentie en hebben een hoge weefselintegratie. Het effect houdt 9 tot 24 maanden aan, afhankelijk van de toepassing.

Belotero®

De Belotero® fillers bieden een complete oplossing voor het herstel van gezichtsvolume en de vermindering van rimpels en lijntjes. Ook deze filler werkt met een basis van hyaluronzuur en wordt optimaal geïntegreerd in de huid. Hierdoor is het resultaat zowel egaal als subtiel waardoor een natuurlijk effect gewaarborgd is. Met de fillers van Belotero® kunnen we onze cliënten een jongere, natuurlijke uitstraling geven.

Botox®

In onze kliniek werken we met het officiële Botox®, het botuline toxine van Allergan Aesthetics. Botox® werd in de jaren ’70 ontwikkeld als geneesmiddel om spieren te laten verslappen. Nog steeds wordt het gebruikt bij onder meer spasmen, tandenknarsen en overmatig zweten maar inmiddels wordt het ook toegepast voor cosmetische doeleinden. Doordat het al zo lang in gebruik is en het een geregistreerd medicijn is, is dit een veilig middel zonder bijwerkingen. De werking van Botox® is snel en langdurig, vaak tot wel een half jaar.

Profilho®

De filler Profilho® wordt sinds 2015 wereldwijd toegepast en heeft sindsdien verschillende esthetische awards gewonnen. Deze filler bestaat uit puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Het verjongt de huid doordat het de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. In tegenstelling tot andere fillers voegt Profilho® geen volume toe aan het gezicht maar zorgt het ervoor dat de huid echt herstelt en verstevigt. Het optimale effect wordt bereikt na zes tot acht weken. Geadviseerd wordt om deze behandeling enkele keren te herhalen aangezien het proces van huidveroudering wel doorgaat.

Effectieve injectables bij Next Cosmetic Clinics

Bereik ook een natuurlijk resultaat met de effectieve, veilige injectables van Next Cosmetic Clinics. Wil je weten welke behandeling onze artsen voor jouw wens adviseren? Boek dan een persoonlijk consult.