Exilis: effectieve huidverstrakking

Een slappe huid door huidveroudering of overtollig vet? Met de Exilis Ultra 360™ wordt het weer strak en krijg je mooie contouren. Geschikt van kruin tot knie.

PlexR: huidverstrakking en lifting

PlexR reduceert overtollige huid en is doeltreffend tegen de gevolgen van huidveroudering. Een corrigerende medisch-esthetische gezichtsbehandeling zonder chirurgie.

HydraFacial™: snelle behandeling, stralend gezicht

In slechts 30 minuten heb je een stralende huid met de HydraFacial™. Deze effectieve gezichtsbehandeling geeft een gezonde glow-up door reiniging, exfoliatie en hydratatie.

Dermapen 4: voor een gladde en gezonde huid

Met de allernieuwste Dermapen 4™ verbetert elke huid. Van huidproblemen tot een verouderde huid, de microneedling stimuleert snel en effectief het natuurlijke herstelproces van de huid.

Huidanalyse: het beste advies afgestemd op jouw huid

Een huidanalyse geeft inzicht in jouw huid; wat voor type huid heb je, welke problemen en wat veroorzaakt dat? Boek deze gratis analyse!

Ontmoet je mooiste zelf!

Stoor jij je aan een doffer wordende huid, aan je huid die verslapt of die niet meer zo strak of stralend is als die was? Gun jezelf dan een behandeling in huidverbetering bij de specialisten van Next Cosmetic Clinics in Rotterdam! Je ontmoet bij ons altijd jouw mooiste zelf!

Gratis huidanalyse, altijd!

De beste cosmetische behandeling is de behandeling die perfect past bij jou en jouw huid. Daarom doen wij altijd eerst een huidanalyse. Gratis en helemaal vrijblijvend. Door onze ervaren specialisten en met behulp van hightech apparatuur. Zo weet je precies wat jouw huid nodig heeft en welke behandeling in huidverbetering of welke injectable voor jou geschikt is. Een stralende, mooie huid begint met de huidanalyse van Next Cosmetic Clinics!

Wat wil je bereiken?

  • Jongere, strakkere huid
  • Stralende uitstraling
  • Jonger gezicht met contouren
  • Meer spieren, minder vet

Kies dan voor een behandeling in huidverbetering. Maak nu een afspraak en onze specialisten staan voor je klaar met persoonlijk advies!

Innovatieve apparatuur & persoonlijke specialisten

Bij Next Cosmetic Clinics werken we met hightech, innovatieve apparatuur en staan onze ervaren specialisten voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en te behandelen. Elke specialist is BIG-geregistreerd en de apparatuur is FDA-gecertificeerd of gelijkwaardig. Als partner van Next Fatfreeze staan we voor hoge kwaliteit en service. Daar mag je op rekenen!

Meer weten? Of een behandeling boeken?

Jouw afspraak voor een cosmetische behandeling boek je bij ons gemakkelijk online. De eerste afspraak is altijd inclusief een gratis huidanalyse zodat je zeker weet dat je de juiste behandeling krijgt. Ook wordt na het consult meteen de eerste behandeling uitgevoerd, je hoeft daar dus niet voor terug te komen. Heb je vragen? Check dan onze veelgestelde vragen, of neem contact met ons op. Wij zijn er voor jou!

RESULTATEN

RESULTATEN