Van cellulitis naar een gladde, strakke huid, bij Next Cosmetic Clinics

Stoor jij je aan cellulitis? Pak het dan effectief aan met de Z Wave Pro! Een innovatief apparaat dat werkt met shockwave. Ideaal voor een strakkere, gladde huid en geschikt voor het hele lichaam. Pak nu de vervelende dutjes en putjes aan en geniet binnenkort van mooie strakke billen, benen en/of armen. Nu bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam.

Wat is de Z Wave Pro?

De Z Wave Pro is een uiterst innovatief apparaat dat via shockwave de huidstructuur en het bindweefsel verbetert. Het wordt gebruikt voor huidverstrakking en bodycontouring en is wetenschappelijk bewezen effectief tegen cellulitis. Daarnaast wordt het ook ingezet als aanvullende behandeling na cryolipolyse om de vetreductie nog verder te bevorderen. Met een shockwavetherapie van de Z Wave Pro geniet je al na een paar behandelingen van een gladdere, stevigere huid!

Dermapen 4 behandeling

Shockwavetherapie tegen cellulitis

Met shockwavetherapie wordt cellulitis effectief aangepakt. En dat doen we dan ook bij Next Cosmetic Clinics. We werken daarvoor met de Z Wave Pro, een innovatief apparaat voor de shockwavebehandelingen. Die behandelingen lijken nog het meest op een stevige massage maar het resultaat is vele malen effectiever en vooral veel beter zichtbaar.

Zo werkt de Z Wave Pro

De Z Wave Pro werkt met een applicator die op de te behandelen plek wordt geplaatst. De specialist beweegt deze applicator rustig over het specifieke gebied waarbij er razendsnel stevige pulsen op de huid worden geplaatst, de ‘shocks’. Door de intensiteit van deze pulsen dringen ze door tot in de diepere huidlagen. Het weefsel reageert hierop met onder meer verdere vetreductie, collageenaanmaak en een betere lymfedrainage.

RESULTATEN

RESULTATEN

Wetenschappelijk bewezen effectief

Wetenschappelijke studies hebben het positieve effect aangetoond van shockwave op de collageenstructuur, het bindweefsel en de huid. Een behandeling met de Z Wave Pro verbetert de huidcirculatie en het metabolisme van de vetcellen. Ook stimuleert het de vorming van collageenvezels waardoor de huid elastischer wordt. De huid is na enkele behandelingen al zichtbaar steviger. Hierdoor is de Z Wave Pro een ideaal middel om cellulitis, bindweefselzwakte en striae te bestrijden!

Toepassingen

De behandeling met de Z Wave Pro werkt goed bij:

 • Cellulitis

 • Striae

 • Slappere huid als gevolg van afvallen, vetreductie of door het ouder worden

 • Littekens

Zichtbare resultaten

Een shockwavebehandeling met de Z Wave Pro levert duidelijk zichtbare resultaten op. Zo wordt de huid steviger en strakker, onder meer doordat deze behandeling de doorbloeding verbetert en de aanmaak van collageen stimuleert. Daarnaast wordt vet verder gereduceerd. En doordat de Z Wave Pro ook de lymfedrainage stimuleert, wordt de huid stralender en ziet er gezonder uit.

Resultaten bij de aanpak van cellulitis

Deze behandeling tegen cellulitis kan wekelijks uitgevoerd worden en na twee tot drie behandelingen is het eerste resultaat al duidelijk zichtbaar. Doorgaans zijn zes tot tien behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Voor een duurzaam resultaat adviseren we wel om de behandelingen regelmatig te herhalen. Een gezonde leefstijl met regelmatig sporten en een evenwichtige voeding helpt ook om de strakkere, gladdere huid zo lang mogelijk te behouden.

Cellulitisbehandeling: van armen t/m bovenbenen

De cellulitisbehandeling met de Z Wave Pro is mogelijk op de volgende lichaamsdelen:

 • Armen

 • Buik

 • Billen

 • Bovenbenen (voor, zij en achter)

De intensiteit van de Z Wave Pro wordt afgestemd op het te behandelen gebied. Ook de duur van de behandeling is daarvan afhankelijk.

Na de behandeling

Na een behandeling met de Z Wave Pro kun je direct verder met je dagelijkse bezigheden. Er is geen hersteltijd nodig. De huid is hooguit wat rood door de intensiteit van de behandeling, net zoals na een stevige massage. Maar dit herstelt snel in de uren erna.

Voordelen van de Z Wave Pro-behandeling

 • Zichtbaar resultaat na 2 – 3 behandelingen
 • Pijnloos, er is geen verdoving nodig
 • FDA gecertificeerd
 • Veilige behandeling door ervaren specialisten

Tarieven Cellulite behandeling

Gehele boven benen

voorkant, achterkant en zijkanten

€ 400

Boven armen

€ 400

Onder armen

€ 400

Gehele buik

€ 400

Billen

€ 400

*prijzen zijn inclusief 4 behandelingen

Shockwave behandeling

(in combinatie met Cryolipolyse)

Gewenst gebied (Cryolipolyse) naar keuze:

Pakket van 4 sessies

€ 400

Advies: 4 keer herhalen 1 week na de behandeling
tot 1 week voor de volgende behandeling

Losse behandelingen

€ 125

Kies voor de uitstraling die bij jou past en boek nu
een behandeling bij Next Cosmetic Clinics