Billen vergroten met fillers

Bilvergroting met fillers, bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam

Mooie ronde en strakke billen, dat is de wens van veel mensen. Wie niet van nature stevige en goed gevormde billen heeft, kan nu kiezen voor een bilvergroting bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam. Met fillers vergroten we billen of vullen het zo op dat ze mooi strak zijn. Bodycontouring dus waarbij het resultaat altijd zo natuurlijk mogelijk is. Wil jij dat ook? Boek dan nu je afspraak.

  • Luxe & Comfort
  • Innovatief & Deskundig
  • Esthetisch & Cosmetisch
  • Geregistreerd & Ervaren

Bilfillers

Ook cellulitis op de billen kan goed behandeld worden met bilfillers. We geven de billen dan een zogenoemde ‘reshape’ waarbij we de contouren van de billen verbeteren. Hierdoor worden de billen zowel gladder, dus zonder cellulitis, en van gelijke grootte en vorm.

Fillers tegen cellulitis op de billen

Ook cellulitis op de billen kan goed behandeld worden met bilfillers. We geven de billen dan een zogenoemde ‘reshape’ waarbij we de contouren van de billen verbeteren. Hierdoor worden de billen zowel gladder, dus zonder cellulitis, en van gelijke grootte en vorm.

Rondere vollere billen zonder operatie

Bilvergroting met fillers

Bij Next Cosmetic Clinics zetten we fillers voor de bilvergroting. Door fillers te gebruiken, is er geen operatie nodig en hoeft er geen eigen vet getransplanteerd te worden. Dit maakt de behandeling heel veilig en niet-ingrijpend.

Meer volume, mooie vorm

Met fillers kunnen we zowel de billen meer vorm geven als oneffenheden wegwerken. Vandaar dat deze behandeling ook wel bodycontouring of bodyshaping genoemd wordt. De oneffenheden zijn vaak aan de zijkanten en bovenkant van de billen. Door daar kleine hoeveelheden fillers te plaatsen, krijgen de billen meer volume en een mooie vorm.

Tijdelijke fillers met hyaluronzuur

De fillers die we gebruiken voor een bilvergroting zijn tijdelijke fillers van hyaluronzuur. Deze stof komt van nature al in het lichaam voor en kan daardoor goed gebruikt worden bij fillerbehandelingen zoals deze aan de billen. De fillers werken gemiddeld zo’n anderhalf jaar. Laat je tussendoor bilfillers erbij plaatsen, dan verleng je de duur van het resultaat en behoud je langer de mooie, ronde vorm van je billen.

Bodycontouring in Rotterdam

Natuurlijk moet de vorm van je billen wel passen bij de rest van het lichaam. Daarom letten de cosmetische artsen van onze kliniek in Rotterdam goed op dat het resultaat zo natuurlijk mogelijk is. Ze houden daarbij rekening met jouw natuurlijke bodycontouring waarbij ze kijken naar je heupen, taille en de huidige vorm van je billen. Door zorgvuldig fillers te zetten, krijgen je billen meer vorm en volume op een manier die bij jou past.

Bilvergroting, de behandeling

De behandeling om billen te vergroten voeren we uit in onze luxueuze kliniek in Rotterdam. De behandelend arts is altijd een ervaren BIG-geregistreerde arts. Heb je een afspraak gemaakt, dan is er eerst een consult met de arts. Die zal jouw situatie beoordelen en je adviseren wat mogelijk is. Kan de bilvergroting plaatsvinden, dan maken we een 3D-foto en wordt een lokale verdoving toegediend. De arts zet vervolgens heel nauwkeurig de fillers op de plekken waar het nodig is. Een bilvergroting met fillers is een behandeling die ongeveer één uur duurt. Het wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd door een van onze cosmetische artsen. Een bilvergroting door fillers veroorzaakt geen littekens en na een week of twee kun je zelfs al weer gaan sporten!

Na de behandeling

Na de behandeling kun je last hebben van wat extra zwelling op de plek van de behandeling. Dit trekt al snel weer weg. Direct na de behandeling kun je weer gewoon op je billen zitten en je dagelijkse bezigheden hervatten. Wel is het belangrijk dat je:

  • De eerste 24 uur na de behandeling niet gaat douchen
  • De eerste 2 weken na de behandeling niet gaat sporten
  • De eerste 2 weken na de behandeling niet naar een zonnebank gaat, naar de sauna of direct zonlicht op de behandelde plek laat komen

Je behandelend arts zal je na de behandeling nog persoonlijk adviseren waar je rekening mee moet houden.

Bilvergroting met fillers in Rotterdam

Gun jezelf mooie billen die passen bij jouw figuur en boek een bilvergroting met fillers bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam.
Met hyaluronzuur zetten onze ervaren cosmetische artsen heel zorgvuldig de fillers zodat een natuurlijk resultaat wordt bereikt.
Wil je hier meer over weten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op, we staan voor je klaar!