Ondersteun jouw schoonheid met de fillers van JUVÉDERM®.

Langdurige werking

Afhankelijk van de gekozen behandeling blijven de resultaten van de fillers uit het VYCROSS®-assortiment 9-24 maanden zichtbaar.

Natuurlijk resultaat

Een natuurlijke uitstraling en een natuurlijk gevoel.**

Hoge patiënttevredenheid

96% van de patiënten§ geeft aan ‘dolblij’ of ‘tevreden’ te zijn meteen na behandeling met Juvéderm® VOLUMA

* De conclusie ‘natuurlijke uitstraling’ en een ‘natuurlijk gevoel’ is gebaseerd op een 12 maanden durend onderzoek naar de effecten van Juvéderm® VOLBELLA®. § 110 van de 115 patiënten in het onderzoek.

VYCROSS® Innovatieve Technologie voor jouw ideale schoonheid.

Soms stoor je je alleen aan iets kleins. Of aan bepaalde zones die in
de loop der jaren wat volume en stevigheid hebben verloren. De filler- reeks van JUVÉDERM® is ontwikkeld om verschillende delen van het gezicht te behandelen, afhankelijk van de resultaten die je wilt bereiken!

HYALURONZUUR – HYDRATATIE

MET VEEL VOORDELEN.

In de eerste plaats hydrateert hyaluronzuur de huid en zorgt het voor de elasticiteit en stevigheid van het bindweefsel. Naarmate we ouder worden, neemt het natuurlijke hyaluronzuurgehalte van de huid echter aanzienlijk af; de huid verliest volume en wordt slapper. JUVÉDERM® fillers op basis van biotechnologisch geproduceerd hyaluronzuur bieden hierbij uitkomst.

  • Minimaal invasieve behandeling

  • Geen operatieve ingreep

  • Poliklinische procedure

  • Doorgaans direct effect

  • In tegenstelling tot gezichtscrèmes met hyaluronzuur kan de filler in diepere weefsellagen worden geïnjecteerd en (weer) volume opbouwen.

Diverse toepassingsgebieden

Holistische behandeling voor een optimaal resultaat.

Bij een holistische behandeling worden
jouw specifieke behoeften niet afzonderlijk bekeken, maar richt het zich op het totaal- beeld van je gezicht voor de meest optimale verbetering van je uitstraling. Simpel gezegd: je cosmetisch arts behandelt geen afzonder- lijke rimpels, maar behandelt de zones en structuren die nodig zijn om jouw gewenste uitstraling te bereiken.
Naast hyaluronzuurfillers worden, indien nodig, ook toxines gebruikt om expressie- rimpels te verminderen, om zo het gewenste uiterlijk te bereiken.

  • Luxe & Comfort
  • Innovatief & Deskundig
  • Esthetisch & Cosmetisch
  • Geregistreerd & Ervaren

Behandeling op maat

Dankzij de geavanceerde technologie kan de behandeling volledig op jou persoonlijk worden afgestemd met een selectie of combinatie van diverse fillers.
Onze arts zal tijdens de consultatie samen met jou een persoonlijk behandelplan opstellen om de gewenste resultaten te kunnen bereiken – of je er nou minder moe of bedroefd wilt uitzien of gewoon aantrekkelijker.

Overtuigende resultaten

Fillers staan bekend om hun natuurlijk uitziende resultaten. En gelukkig hoef je hier ook niet lang op te wachten – over het algemeen is het resultaat direct na de behandeling al zichtbaar. Overtuig jezelf: de foto’s tonen het resultaat van een patient gedurende de uitvoering van een behandelplan.

Boek nu jouw gratis, vrijblijvende afspraak