Met Profilho®, een echte skinbooster

Profilho® voor huidverbetering, bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam

Een jonge, stralende huid, dat wil jij toch ook? En dat kan, met Profilho®. Een echte skinbooster waarmee we bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam huidverbeterende behandelingen realiseren. De Profilho® injectables zorgen voor hydratatie van binnenuit. Wil jij dat ook? Boek dan nu je afspraak bij de kliniek voor huidverbetering in Rotterdam.
Button: Maak nu een afspraak

Huidveroudering en huidverslapping? Niet nodig!

Hoe ouder we worden, hoe meer onze huid te verduren heeft gehad. En dat is helaas ook te zien. Luchtverontreiniging en bijvoorbeeld zonnestraling zijn maar een paar oorzaken waardoor de huid zichtbaar veroudert. Maar ook het ouder worden zelf zorgt voor fijne lijntjes, rimpels en een slappere, matte huid. Die huidveroudering en huidverslapping begint al vrij jong; al vanaf 25 jaar zijn de eerste tekenen zichtbaar. Dit is een natuurlijk proces, maar je kunt het tegengaan. Met een effectieve skinbooster die huidverjonging van binnenuit mogelijk maakt!

Innovatieve huidverbeterende behandeling

Profilho® is een innovatieve huidverbeterende behandeling die we geven in onze cosmetische kliniek in Rotterdam. Het stimuleert huidverjonging en zorgt dat je huid van binnenuit maximaal gehydrateerd wordt. Het gevolg? Je huid gaat weer stralen, wordt steviger en strakker.

Natuurlijk resultaat

Doordat Profilho® een injectable is op basis van zuiver hyaluronzuur, oogt het resultaat ook heel natuurlijk. Hyaluronzuur komt namelijk van nature ook in het lichaam voor. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Bij een behandeling wordt het direct in de cellen geïnjecteerd. Hierdoor herstelt je huid van binnenuit en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Ook verspreidt Profilho® zich mooi gelijkmatig in je huid omdat het geen andere toevoegingen bevat. De hydratatie is daardoor maximaal en het resultaat dus heel natuurlijk.

Profilho® of fillers, wat is het verschil?

Profilho® werkt echt anders dan andere huidverjongings-fillers. Een filler vult namelijk de huid op door volume toe te voegen. Profilho® daarentegen verstevigt en herstelt je huid van binnenuit. Vandaar dat we dit ook wel een echte skinbooster noemen, het geeft je huid en je gezicht een ‘boost’ op een heel natuurlijke manier.

Huidverbeterende gezichtsbehandeling in Rotterdam

Met Profilho® bieden we een effectieve en laagdrempelige huidverbeterende gezichtsbehandeling aan in Rotterdam. Laagdrempelig omdat het een behandeling is die ongeveer een kwartier duurt. Je kunt je gezicht dus een echte boost geven tussen je andere activiteiten door, zoals tijdens je lunchpauze! Het is overigens wel belangrijk dat je na deze behandeling jezelf in acht neemt. Je huid heeft tijd en rust nodig zodat het hyaluronzuur maximaal effectief kan zijn.

Zo werkt de huidverbeterende behandeling

Deze behandeling in huidverbetering vindt plaats in onze luxueuze kliniek in Rotterdam en wordt altijd uitgevoerd door een ervaren BIG-geregistreerde arts. Je hebt eerst een consult met de arts die jouw huid beoordeelt en je vervolgens adviseert welke behandeling geschikt is voor jouw huid en die voldoet aan jouw wensen. Is dat de Profilho®-behandeling? Dan maken we een 3D-foto en kan eventueel een verdovende crème aangebracht worden. Met de AccuVein® bekijkt de arts vervolgens heel nauwkeurig waar de Profilho® geplaatst kan worden om vervolgens met hele fijne injectienaaldjes op de juiste plekken het hyaluronzuur aan te brengen. Deze behandeling duurt ongeveer een kwartier. Op de dag van de behandeling is het beter om niet te gaan sporten, zonnen, drinken of roken. Ook in de weken erna raden we je aan om direct zonlicht te vermijden en even geen sauna of spa te bezoeken. Een gezichtsbehandeling kun je beter uitstellen tot zo’n twee weken nadat het Profilho® is toegediend.

Resultaat

Na de behandeling duurt het een paar weken voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Je zult merken dat je huid gladder en soepeler wordt. Het uiteindelijke resultaat is na ongeveer acht weken bereikt en zal tot een jaar zichtbaar blijven. Het kan zijn dat jouw huid om een gefaseerde behandeling vraagt. Dan zijn twee of drie behandelingen nodig om het optimale resultaat te verkrijgen. Jouw behandelend arts zal je hierin adviseren.

Huidverbetering in Rotterdam? Bij Next Cosmetic Clinics!

Kies ook voor huidverbetering en ga naar Next Cosmetic Clinics! Met Profilho® of een van onze andere huidverbeterende behandelingen helpen wij ook jou aan een jonger, stralender gezicht dat helemaal past bij hoe jij je voelt. Onze ervaren artsen streven altijd een natuurlijk resultaat na zodat je zeker weet dat deze skinbooster ook echt bij jou past!