Fillers bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam

BOTOX® bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam

Ontspannen spieren voor een jonger gezicht? Een lift van neuspunt, wenkbrauwen of voorhoofd? Of het einde van overmatig zweten of tandenknarsen? Dat kan als je kiest voor een Botoxbehandeling. Voor Botox ga je naar de cosmetische kliniek bij jou in de buurt, in Rotterdam! Next Cosmetic Clinics heeft daar een vestiging aan de Goudsesingel 227. Een luxueuze kliniek met BIG-geregistreerde cosmetische artsen. In onze kliniek gaan we altijd voor het natuurlijke resultaat dat het mooiste staat bij jou.

Zo werkt BOTOX®

Botox is een sterk verdund eiwit, een natuurlijke middel dat spieren laat ontspannen. Het wordt direct in de spiervezels ingespoten waarna lijntjes of rimpels verminderen of zelfs verdwijnen. Ook kan Botox gebruikt worden bij zenuwen. Bijvoorbeeld om overmatig zweten of tandenknarsen te stoppen. Botox werkt doorgaans na een week of twee. Het effect is tijdelijk en kan drie tot zes maanden aanhouden. Dit hangt af van de toepassing. De Botoxbehandelingen kunnen vervolgens weer herhaald worden.

Botoxbehandelingen in Rotterdam

Voor behandelingen met Botox ga je naar Rotterdam. Bij de luxueuze kliniek Next Cosmetic Clinics vind je een ruim aanbod van Botoxbehandelingen. Elke behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetische arts die vanzelfsprekend ook BIG-geregistreerd is.

BOTOX® voor het voorhoofd

Als iets snel opvalt zijn het rimpels en lijnen in het voorhoofd. Gelukkig kun je die goed laten behandelen met Botox. Na een Botoxbehandeling voor je voorhoofd krijg je jouw jongere uitstraling en frisse gezicht snel weer terug. En weet je dat je Botox voor het voorhoofd ook goed kan combineren met andere Botoxbehandelingen aan het gezicht? Zoals die tegen fronsrimpels of een wenkbrauwlift.

BOTOX® tegen fronsrimpels

Veel turen en het werken achter een beeldscherm veroorzaken op den duur fronsrimpels. En die geven je een wat norse uitstraling. Wil jij niet steeds meer de vraag krijgen waarom je zo boos kijkt? Laat dan je fronsrimpels behandelen met Botox. Deze behandeling wordt na een week of twee goed zichtbaar en het effect houdt doorgaans een paar maanden aan.

Kraaienpootjes verwijderen met BOTOX®

Rondom de ogen krijgt iedereen in de loop der jaren lachrimpels, ook wel kraaienpootjes genoemd. Een natuurlijk proces, maar het zorgt er ook voor dat je er al snel ouder uitziet. Zeker als deze lijntjes dieper worden, naar de wangen toe gaan en zelfs zichtbaar zijn als je niet lacht. Wil jij ook afscheid nemen van je kraaienpootjes rondom de ogen? Dan kan dat met Botox. Hier is maar een kleine hoeveelheid van nodig om een langdurig resultaat, tot wel enkele maanden, te verkrijgen.

BOTOX® tegen zweten

Overmatig zweten, ook wel hyperhidrosis genoemd, is goed te behandelen met Botox. De Botulinetoxine blokkeert de zweetklieren aan het uiteinde. Hierdoor is zweten niet meer mogelijk. Deze Botoxbehandeling is mogelijk bij de voeten, handen en oksels. Het effect merk je al na één week en het blijft zo’n vier tot zes maanden effectief. Botox tegen zweten kan verschillende keren herhaald worden maar het effect neemt na enkele behandelingen langzamerhand wel af.

Zo gaat een Botoxbehandeling in Rotterdam

Ga je voor jouw Botoxbehandeling naar Next Cosmetic Clinics in Rotterdam, dan word je daar allereerst ontvangen door een assistente. Die maakt ook de ‘voor-foto’ en kan als dat gewenst is, een verdovende crème aanbrengen. De arts houdt de intake en beoordeelt wat nodig is, dit gebeurt met een echoapparaat zodat hij precies weet in welke zones de Botox geplaatst moet worden. Concludeert hij dat een andere behandeling beter is om het gewenste resultaat te bereiken, dan zal hij je dat ook adviseren. De Botoxbehandeling gebeurt met fijne naaldjes en duurt meestal 15 tot 30 minuten. Daarna geeft de arts je nog adviezen mee voor de dagen erna.

Snelle behandelingen met BOTOX®

Veel Botoxbehandelingen kunnen tussen de dagelijkse werkzaamheden door uitgevoerd worden. De behandeling zelf duurt hooguit een half uurtje en daarna kun je bijna alles weer doen. Sporten na een Botoxbehandeling raden we af en in de week erna kun je ook beter de zon en de sauna vermijden. Maar verder kun je weer gewoon aan de slag, mits je wel rekening houdt met de adviezen die de cosmetisch arts jou na de behandeling nog geeft.

Bijwerkingen door BOTOX®?

Botox wordt al tientallen jaren gebruikt en is een bewezen geneesmiddel. Er zijn geen langdurige bijwerkingen van bekend. Wel kan de huid na de behandeling een beetje rood of gezwollen zijn op de plek waar de prikjes zijn gezet. In enkele gevallen zijn ook blauwe plekken mogelijk of hele kleine bloedingen, niet groter dan een speldenprik. Als dit gebeurt, verdwijnt het ook vanzelf weer. Heel soms wordt een aangrenzende spier door de Botoxbehandeling beïnvloed. Als dit al gebeurt, is het effect na een paar weken meestal geheel verdwenen.

BOTOX® door cosmetische artsen in Rotterdam

In Rotterdam vind je bij Next Cosmetic Clinics een ervaren team van BIG-geregistreerde cosmetische artsen. In onze kliniek is een ruim aanbod van verschillende, effectieve behandelingen met Botox. Onze artsen adviseren je eerlijk en vanuit hun ruime ervaring welke Botoxbehandeling geschikt is voor jouw wensen. Bij ons kun je rekenen op een natuurlijk resultaat dat past bij jou!