Boek nu deze Super-deal!

Effectieve huidverstrakking als gevolg van veroudering of bij overtollig vet

De Exilis Ultra 360™ is een geavanceerde methode om de slapper wordende huid effectief aan te pakken. Bij huidveroudering en overtollig vet kan de Exilis ingezet worden. Met een strakkere huid en strakkere contouren als zichtbaar resultaat.

Wat is Exilis Ultra 360™?

De Exilis Ultra 360™ is een machine die via warmte oud bindweefsel verstoort, vetcellen beschadigt en de collageenaanmaak stimuleert. Dit dringt tot diep in de huid door waardoor de huidverjonging van binnenuit begint. Het is geschikt voor vrijwel het gehele lichaam; van kruin tot knie zogezegd. En de behandeling voelt als een hotstone-massage, aangenaam warm dus! Deze machine is uitgebreid getest in meerdere klinische studies en daarna zowel CE- als FDA-gecertificeerd. De behandeling wordt uitgevoerd door medewerkers die hierin zijn gespecialiseerd.

Huidverstrakking behandelzones gezicht

RESULTATEN EXILIS ULTRA 360°

RESULTATEN EXILIS ULTRA 360°

Toepassingen

 • Gezicht

 • Onderkin en hals
 • Armen en handen
 • Buik

 • Intieme zone
 • Billen

 • Dijen

 • Knieën

Huidverstrakking behandelzones lichaam

Huidverstrakking met Exilis

Doordat de collageenproductie vanaf het 20e jaar afneemt, wordt elke huid minder stevig. Rimpels en minder strakke contouren zijn dan het automatische gevolg. De Exilis Ultra 360™ maakt effectieve huidverstrakking pijnloos en gemakkelijk mogelijk. In korte behandelingen waarna je gewoon weer verder kunt met je dagelijkse bezigheden!

Zo werkt de Exilis Ultra 360™

De Exilis Ultra 360™ is een machine met verschillende behandelkoppen. Elk is bedoeld voor een ander deel van het lichaam waardoor elke zone effectief en veilig behandeld kan worden. Per behandelkop is er gecontroleerde verwarming en koeling. Hierdoor is de behandeling veilig en effectief. De behandelkoppen zijn gemiddeld 40° C tot 42°C en worden in ronddraaiende bewegingen over een deel van het lichaam bewogen. Zo wordt warmte in de huid gebracht. Die warmte, 360° volumetrische verhitting om exact te zijn, zorgt ervoor dat oud bindweefsel verstoord raakt. En het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. Dit effect dringt door tot de diepere huidlagen waardoor de huidverjonging van binnenuit plaatsvindt.

Voordelen van een Exilis-behandeling

 • Geen operatie of verdoving nodig
 • Snel zichtbaar resultaat
 • Geen hersteltijd of vervelende irritaties
 • Korte behandelingen
 • Veilig met CE- en FDA-certificaten en ervaren specialisten

De behandeling

De behandeling duurt niet lang, afhankelijk van het te behandelen gebied duurt 4 tot 30 minuten. Voor het beste resultaat in huidverstrakking raden we meestal 5 behandelingen aan. Tussen elke behandeling zitten 5 tot 10 dagen; in één maand ben je dus al klaar! De behandeling zelf is niet belastend en kan gewoon tussen al jouw andere afspraken worden ingepland. Bijvoorbeeld tijdens jouw lunchpauze of voordat je met vrienden gaat shoppen! Er is geen hersteltijd, dus na een bezoek aan Next Cosmetic Clinics ga jij gewoon weer door!

Huidverstrakking of preventief tegen huidveroudering

Deze behandeling in huidverstrakking kan bij iedereen vanaf 18 jaar en ouder uitgevoerd worden. Natuurlijk heb je op je 18e nog niet te maken met een verslapte huid. Maar je kunt op jonge leeftijd al wel preventief actie nemen om huidveroudering te vertragen. De Exilis Ultra 360™ is voor beide geschikt: als huidverstrakking bij een slappere huid, en preventief om huidveroudering nog even uit te stellen.

Resultaat van huidverstrakking met Exilis Ultra 360™

Een behandeling met de Exilis Ultra 360™ zorgt voor minder rimpels, een stevigere huid en minder overtollig vet. Wat het resultaat bij jou is, is onder meer afhankelijk van de zone die behandeld wordt. Het resultaat is soms al na de eerste behandeling te zien maar meestal is het pas goed zichtbaar na de laatste behandeling. In het algemeen zijn 4 behandelingen nodig waarna de 5e behandeling als een ‘onderhoudsbehandeling’ wordt ingezet. Deze 5e behandeling geeft de huid een boost voor een verlenging van het effect.

5e Exilis-behandeling in huidverstrakking gratis

Een behandeling met de Exilis Ultra 360™ zorgt ervoor dat het collageen weer wordt aangemaakt. Maar doordat het natuurlijke proces van huidveroudering gewoon doorgaat, neemt dat effect na enige tijd weer af. Om het bereikte resultaat langer te behouden, bieden we altijd de 5e Exilis-behandeling gratis aan. Daarmee boost je de huidverjonging en blijft de collageenaanmaak langer gestimuleerd!

Wat kost een Exilis-behandeling?

De kosten van een Exilis-behandeling in huidverstrakking zijn onder meer afhankelijk van de zone die aangepakt moet worden. De arts zal je daar meer over vertellen. Wel geven we de 5e Exilis-behandeling gratis zodat het effect langer zichtbaar zal zijn. Meer over de kosten van onze behandelingen vind je op de pagina Tarieven.

Kies voor de uitstraling die bij jou past en
boek nu een behandeling bij Next Cosmetic Clinics.