Fillers bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam

Dag rimpels en hallo mooie contouren! Dat is het resultaat van onze fillerbehandelingen. En die boek je gewoon vlak bij jou in de buurt, in Rotterdam! Next Cosmetic Clinics vind je daar aan de Goudsesingel 227. Een luxueuze kliniek met ervaren cosmetische artsen. Hier staat een natuurlijk resultaat voorop dat mooi past bij jou.

Zo werken fillers

Met fillers geef je je gezicht een instant verjongingskuur. De rimpels verdwijnen en je krijgt strakkere contouren waardoor je uitstraling veel jonger wordt. Dat komt doordat we met fillers je huid opvullen. Zo krijgt je gezicht meer volume en worden lijntjes of rimpels letterlijk opgevuld zodat ze niet meer zo zichtbaar zijn. Fillers zijn tijdelijk. Meestal blijft het effect tot een jaar zichtbaar waarna je de fillerbehandeling kunt laten herhalen.

Fillerbehandelingen in Rotterdam

Voor fillers ga je in Rotterdam naar Next Cosmetic Clinics. Hier vind je talloze fillerbehandelingen, uitgevoerd door ervaren cosmetische artsen in een luxueuze omgeving. De uitvoerende arts is altijd BIG-geregistreerd.

Traangootbehandeling met filler

Een veelgevraagde behandeling met filler is die aan de traangoot, de zogeheten traangootbehandeling. Daarbij wordt met fillers de binnenste ooghoek naast de wang opgevuld. Hierdoor verdwijnen de schaduwen in je gezicht onder je ogen. Wallen en donkere kringen onder je ogen worden zo effectief behandeld met fillers. Wij werken hiervoor met hyaluronzuur, dit zit al van nature in je huid. Een traangootbehandeling wordt toegepast bij mensen die volume in het gezicht verliezen door het ouder worden. Maar deze fillerbehandeling is er ook voor mensen bij wie van jongs af aan het bot door de huid heen schijnt waardoor het altijd lijkt alsof je vermoeid bent.

Lippen opvullen met lipfillers

De lipfillers zijn een van de meest populaire fillerbehandelingen. En ook daarvoor kun je in Rotterdam bij een uitstekende cosmetische kliniek terecht. Bij Next Cosmetic Clinics krijg je mooie volle lippen en een gladde huid rondom je mond met onze lipfillers. Dat is een behandeling waarbij je lippen met fillers worden opgevuld. Ook hierbij gaan onze cosmetische artsen altijd voor een natuurlijk resultaat zodat de vorm van jouw mond en lippen straks ook echt bij jou en jouw gezicht passen.

Neus-lippenplooi

Ook de neus-lippenplooi kan goed met fillers behandeld worden. Die plooi, de buitenste lijn die van de neus naar de lippen gaat, wordt dieper naarmate je ouder wordt. Hierdoor kun je een vermoeide uitstraling krijgen. Met fillers wordt deze plooi opgevuld waarna je er weer jonger en vitaler uit komt te zien. Combineer je de fillerbehandeling voor de neus-lippenplooi met een lipfiller en, of met jukbeenderen-fillers, dan is het net alsof je gezicht een complete lift heeft gekregen.

Kaaklijnfillers en marionetlijnen

De onderkant van je gezicht behandelen we in onze Rotterdamse kliniek ook met fillers. Zoals je kaaklijn. Met kaaklijnfillers krijgt je gezicht weer mooie, strakke contouren. En heb je last van hangende mondhoeken waardoor je gezicht er ontevreden of verdrietig uitziet? Dan helpt een fillerbehandeling aan de marionetlijnen. Of je nu een fillerbehandeling wenst voor je kaaklijn of marionetlijnen omdat je ouder wordt, omdat je huid gaat hangen als gevolg van afvallen of omdat jij van jezelf geen strakke kaaklijn hebt? Je kunt altijd terecht bij onze cosmetische artsen.

Zo gaat een fillerbehandeling in Rotterdam

Een assistente zal je welkom heten in onze kliniek in Rotterdam. Daar maakt ze een zogenoemde ‘voor-foto’ en als je dat wilt, brengt ook een verdovende crème aan. De arts beoordeelt vervolgens wat nodig is, dit kan met een echo gedaan worden. Vervolgens adviseert hij je hoeveel milliliter filler nodig zal zijn of dat je misschien beter een andere behandeling kunt kiezen om het door jou gewenste effect te verkrijgen. De fillerbehandeling zelf wordt uitgevoerd met hele fijne naaldjes en duurt meestal 15 tot hooguit 30 minuten. Daarna vertelt de arts je nog waar je in de dagen erna rekening mee moet houden. Zoals wat je bijvoorbeeld beter even wel of niet kunt doen.

Bijwerkingen door fillers?

Het gebruik van fillers kan lokaal kortdurende bijwerkingen veroorzaken. Zoals een lichte zwelling op de plaats van de behandeling. Dit trekt altijd binnen enkele dagen weg. Blauwe plekken treden bijna nooit op dankzij het gebruik van een echoapparaat in onze cosmetische kliniek. In heel uitzonderlijke gevallen wil er wel eens een allergische reactie optreden. Dat gebeurt dan in de vorm van roodheid of jeuk. Heb je daar last van, of heb je andere vragen over bijwerkingen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Fillers door cosmetische artsen in Rotterdam

Bij Next Cosmetic Clinics in Rotterdam staan BIG-geregistreerde cosmetische artsen voor je klaar. Hier heb je een keus uit verschillende behandelingen met fillers. Met eerlijk advies en veel ervaring adviseren onze artsen jou welke fillerbehandeling geschikt is. Zo weet je zeker dat je bij ons kunt rekenen op een natuurlijk resultaat dat mooi staat bij jou!